SRBI SU NAS UGNJETAVALI: Severina dobila prozivku od svoje porodice

“Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri”, demantovali su Zdenka i Zdravko Žunić, sestra i zet splitske pevačice, pojedine medijske navode o svom prisustvu na crkvenom venčanju u Istri, kao i beogradskom građanskom venčanju održanom u nedelju.

U izjavi za “Slobodnu Dalmaciju”, sestra najveće regionalne zvezde nije štedela reči.

Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Čudno nam je kako je venčanje u crkvi, kome takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako ovaj deo venčanja takođe nije ostao obavijen velom tajne.”

“Prekjuče smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio povređen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severininog venčanja”, dodali su Severinini sestra i zet.

“Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgajana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija.

Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim se za njeno zdravlje i sreću”, završila je Zdenka Žunić.

Pevačica se još nije oglašavala ovim povodom.

Nadlanu / izvor: Slobodna Dalmacija