Na sajtu PKS ponuda stanova sa svom dokumentacijom

BEOGRAD, 13. novembra 2009. (Beta) - Privredna komora Srbije (PKS) saopštila je u petak da je na njen sajt (www.pks.rs) uvrštena objedinjena ponuda stanova građevinskih preduzeća iz Srbije koji imaju svu dokumentaciju predviđenu zakonom.

Predsednik grupacije za visokogradnju pri Odboru za građevinu PKS Goran Dugandžija rekao je na konferenciji za novinare da su ti stanovi najpogodniji za kupovinu uz subvencionisane stambene kredite i dodao da u bazi podataka trenutno ima "oko 980 stanova 49 preduzeća, koji se nalaze na 65 lokacija u 15 opština u Srbiji i osam opština u Beogradu".

Namera je da u tu bazu uđu, pre svega, stanovi koje grade domaće kompanije, poput Energroprojekta, Ratka Mitrovića, preduzeća Napred, ali i stambenih zadruga, a baza podataka trebalo bi da pruži generalni uvid u ukupnu ponudu stanova širom Srbije i u Beogradu, koji imaju uredne građevinske dozvole.

Interesovanje firmi da daju svoju ponudu je veliko i podaci se dnevno ažuriraju, kazao je Dugandžija i dodao da se na sajtu nalaze navedena imena investitora, kao i njihovi brojevi telefona.

Pogledajte još