UGUŠILA DECU ČARŠAVIMA: Priznaću vam gde sam zakopala bebe, ako me pustite na slobodu

Naime, osumnjičena starica ponudila je da otkrije mesta na kojima je zakopala tela novorođenčadi, ali da zauzvrat ne ide u zatvor. Izvor blizak istrazi tvrdi da ona tokom saslušanja nije pokazala nimalo kajanja.

- Pokazaću vam gde sam zakopala bebe, ali da mi garantujete da neću krivično odgovarati i da ćete me pustiti na slobodu - rekla je Bogojevićeva bez imalo griže savesti.

Međutim, pritisnuta dokazima, na kraju je otkrila jezive detalje zločina koji je počinila:

- Priznala je da je decu ugušila čaršavima i krpama u koje ih je odmah nakon rođenja umotala kako bi prigušila plač dece i tako umotane bacala u šipražje na njivi. Isto je ispričala i njena ćerka Sanja, koja je na nagovor majke ubila treću bebu koju je rodila - navodi izvor blizak istrazi.

Žarko Cvijetić i Rade Bogojević, Sanjin brat od strica, koji se terete za obljubu nemoćnog lica, priznali su na saslušanju da su imali seksualne odnose sa Sanjom, dok je treći osumnjičeni Vid Janković to negirao.

- Jedan od njih potvrdio je da je znao da je Sanja trudna, ali navodno nije znao da je dete njegovo - otkrio je izvor iz istrage.

Inače, prema pisanju medija u RS, Sanja Bogojević je u prvoj trudnoći 2010. godine išla u dom zdravlja i tražila da abortira, ali su je poslali u Centar za socijalni rad u Doboju. Tamo njen dolazak uopšte nisu registrovali, niti su izvršili njenu kategorizaciju iako je reč o mentalno zaostaloj osobi. Otkriveni su i drugi šokantni detalji iz života Sanje Bogojević.

- Ona je seksualni odnos s dvojicom osumnjičenih imala u kući svojih roditelja u Trnjanima. Treći put ostala je trudna nakon odnosa na školskom igralištu jer je navodno svog dvanaestogodišnjeg brata odvodila i dovodila iz škole - navode mediji.

Ekshumacija posmrtnih ostataka ubijenih beba okončana je i kosti su prebačene na veštačenje.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.