ČISTI PROMAŠAJI: 7 grešaka zbog kojih će muškarac izgubiti interesovanje za tebe

1. Neprestano kikotanje

Muškarci vole kada se smejemo njihovim šalama, ali ako šale nisu smešne ili ako se potencijalni izabranik uopšte ne trudi da bude smešan, kikotanje će biti dočekano sa nevericom. Takođe, konstantno smejanje, bez obzira na pol, je gest koja se graniči sa psihičkom nestabilnošću.

2. Gledanje bez treptanja

Muškarci žele da budu doživljeni i kao zanimljivi sagovornici, koji znaju pametno da govore o širokom sprektru tema. Slušanje sa pažnjom je uvek veliki plus u privlačenju njegove pažnje, ali bonus poeni se smanjuju ako to činite sa intenzivnim pogledom na licu i bez treptanja.

3. Hvaljenje potencijalnim osvajanjima

Muškarac voli da se oseća kao lovac koji je "upecao" najbolju damu za sebe zahvaljujući svojim sposobnostima. On definitivno ne želi da čuje ko je sve zainteresovan za vas i sa kim biste sve mogli da budete kada biste to želeli, niti će ga takav razgovor privući.

4. Laganje

Nema ništa loše ako malo preuveličate svoju oduševljenost njegovim najdražim bendom, ali ako nikada niste čuli za njegovog omiljenog pevača ili pisca, a pravite se da ih obožavate, laž će pre ili kasnije isplivati na površinu. Započeti vezu laganjem je totalni promašaj!

5. Proganjanje na društvenim mrežama

Sreli ste se u njegovom omiljenom kafiću, parku ili noćnom klubu i pravite se da je sve stvar slučajnosti? On će poverovati toj priči jednom ili dvaput, ali ako se planirano srećete non-stop u gradu, mogli biste da postignete suprotan efekat. Suzdržite se i od proganjanja na društvenim mrežama i lajkovanja njegovog svakog posta ili fotografije.

6. Preterano opuštanje uz alkohol

Da bi prišle muškarcu, ženama je ponekad potrebna hrabrost u vidu alkoholnog pića. Ali, u želji da se opustimo, vrlo je lako preterati sa čašicom. Imajte u vidu da niko ne voli da razgovara sa osobom koja ne može da kontroliše svoj govor i telo.

7. Sramežljivost i ljubaznost

Najveća greška u zavodničkim koracima je pretpostavljati da se nekome udvarate, a da druga strana uopšte nije svesna vaših pokušaja. Ovo je znak da ste previše sramežljivi i da se vaša svaka rečenica doživljava kao puka ljubaznost. Potajno nadanje da će se nešto desiti samo od sebe nije baš tako često ostvarivo.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.