Sve pripreme idu po planu

BEOGRAD, 19. novembra 2009. (Beta) - Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan saopštio je da se rad ekipe odvija bez problema, da sa optimizmom očekuje kraj prvog dela sezone i da se pripreme za izbornu skupštinu odvijaju prema planu.

"Radna grupa je utvrdila i javno objavila kriterijume za izbore članova Skupštine. Izbor će se obaviti blagovremeno u terminima usaglašenim sa takmičarskim i drugim obavezama kluba. UO će blagovremeno utvrditi kriterijume za izbor predsednika, objaviti ih i potom odrediti kandidata za predsednika", navodi se u saopštenju kluba.

Upravni odbor Partizana razmatrao je i izveštaje koje su mu podneli trener Goran Stevanović i sportski direktor Ivan Tomić.

"Osim manjih problema sa povredama, rad ekipe odvija se bez problema. Sa optimizmom se očekuje završni ciklus u kome će fudbaleri Partizana imati veoma težak zadatak - za 26 dana odigraće sedam utakmica, uključujući derbi domaćeg šampionata i još dve utakmice sa protivnicima u okviru UEFA lige Evrope", dodaje se u saopštenju.

Partizan u Superligi zaostaje četiri boda za vodećom Crvenom zvezdom, sa kojom se sastaje 28. novembra na njenom terenu. U preostala dva meča Grupe J Lige Evropa "crno-beli" 3. decembra gostuju u Tuluzu, a 16. decembra dočekuju Šahtjor.

Izborna skupština kluba trebalo bi da se održi 21. decembra. Još nije poznato da li će se aktuelni predsednik Dragan Đurić ponovo kandidovati, a u trku za mesto prvog čoveka kluba već se uključio i bivši reprezentativac Savo Milošević.

Pogledajte još