fbpx

HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR: Rak je pred velikim promenama, Ribe će konačno rešiti problem

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Veoma ste emotivni i prepuni razumevanja prema saradnicima i prema onima kojima je potrebna vaša pomoć i vaša podrška. Dan je odličan za sanjare i one koji imaju potrebu da kontaktiraju sa javnošću ali o svojim ličnim stvarima ne pričate. U stvakom slučaju neka Vodolija će uspeti da vam da motivaciju da nastavite sa realizacijom vaših planova.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Posedujete izuzetan umetnički talenat i trebalo bi da nastavite sa karijerom u tom pravcu. Druga opcija je propaganda ili marketing, posao sa javnošću. Pokušavate da kontrolišete situaciju sa kojom ste suočeni ali mrzite protokol i svaku vrstu konvencija. Smatraju vas za vrlo ozbiljnu osobu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Vaš brzi duh vam pomaže da brzo mislite. Zdrav razum vam pomaže da se adaptirate na situaciju koja može biti veoma obećavajuča ali imate potrebu da donesete brzo odluku. Mesec, vladalac vašeg segmenta posla je u nestabilnom aspektu, u opoziciji sa Uranom, može vam doneti nove ideje ili porive koje ne možete da kontrolišete.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mesec u opoziciji sa Uranom čini vas nestabilnim kad je vaš posao u pitanju ili veoma inventivnim, donoseći potrebu da promenite nešto u vašoj karijeri ili u vašim dnevnim obavezama. Pošto je Mesec u trigonu sa Saturnom, možete biti u harmoniji sa svojim emocijama ali i racionalnim delom prirode. Veoma ste odgovorni.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja novca i posla u Vodoliji zbog čega jasno mislite i spremni ste da prihvatite sve sugestije od poslovnih partnera. Nekonvencionalni ste i pošto je Merkur u opoziciji sa Mesecom imate dobru memoriju i dobre ideje. Možete dobiti poziv za nov posao.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja ličnosti u konjukciji sa Venerom, vladaocem astrološke kuće novca i posla, čini vas dobrim govornikom i možete pokazati diplomatsko umeće. Ako imate bilo koji talenat, pokušaćete da dođete u kontakt sa onima koji vam mogu pomoći da nastavite u tom pravcu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Venera u Vodoliji u vašem segmentu kreativnosti potvrđuje vaš umetnički talenat, posebno za pisanje. Ako ste zainteresovani za nastavak saradnje sa nekim Lavom, pokušajte da definišete vaš odnos na osnovu onoga što vam odgovara, ne i onoj drugoj strani. Najverovatnije ćete dobiti neke vesti o novcu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ako planirate samostalan posao, veroatno ćete imati podršku jednog Lava, Vodolije ili Strelca. Trebalo bi da pokažete više razumevanja za starije saradnike koji su spremni da vas slede u ostvarenju vaših ideja, čak i ako se možda ne slažu sa vama u svakom pogledu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Poslovi u medijima donose vam zadovoljstvo i vi ćete biti spremni da se maksimalno angažujete u timskom radu u kome će glavni biti neka Vodolija ili Blizanci. Neko će vam dati korisnu sugestiju ali vi možda nećete odmah shvatiti koliko bi bilo dobro za vas da je prihvatite.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Mesec u Vagi donosi popularnost i vi ćete verovatno želeti da se istaknete u poslu koji bi mogao da donese popularnost ili kontakte sa osobama prisutnm u javnosti.Verujete da će vam se ukazati prlilika da upoznate osobu o kojoj ste mnogo toga interesantnog slušali. Imate lepo mišljenje o jednom Biku.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Imate način da se dogovorite sa onima koji su vam dragi kao saradnici o bitnim pitanjima koja se odnose na posao sa strancima. Ako se bavite sportom, umetnošću ili politikom,danas možete imati brojne obaveze. Neko vam je velika podrška u onome što radite.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete u mogućnost dobijanja nekog posla od koga vam mnogo toga zavisi. Trudite se da pridobijete poverenje onih koji su stručniji u poslu kojim se bavite ili kojim želite da počnete da se bavite. Imate mogućnost nalaženja pravog rešenja za nešto što vas duže vreme opterećuje.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.