Bilić: Partizan može do Lige šampiona

Partizan je i pored poraza pokazao da ima ekipu koja zna da igra, odličan spoj mladih i starijih fudbalera. Saša Ilić i Zvonimir Vukić deluju sjajno na terenu, uopšte se ne može zaključiti da su pri kraju karijere. A šta je tu mladih fudbalera iz škole, koliko potencijala... Kako to Partizan pravi, svaka mu čast. Moći će Vermezović da oformi ekipu koja bi uz malo sreće mogla i do Lige šampiona, kaže Bilić, a prenosi dnevnik Sport.

Ipak, utisak izveštača sa priprema Partizana u Sloveniji bio je da se Bilićeva Lokomotiva bez većih problema izborila sa crno-belima?
Opravdanje za poraz od nas ovi momci imaju u činjenicu da su igrali protiv jačeg rivala poslednjeg dana priprema, kada su mislima već kući, dobro to znam iz igračkih dana. Pritom su se namerili na rivala koji dolazi iz lige koja nije mekša, poput srpske ili hrvatske.

Na kraju malo i u pojedinačnim kvalitetima crno-belih.
Ivanov je jako dobar, kakvu levu nogu čovek ima, to je sjajno. O Lazaru Markoviću se već sve zna, a moram priznati i da je Vukić odigrao jako dobro. Da ne zaboravim Stefana Babovića, bio je dobar, baš dobar, kao i Stefan Šćepović. Dobra je to ekipa, verujte mi, zaključio je Bilić.

Pogledajte još