fbpx

Prodigy posetili Beograd i zaglavili na žurci!

Nakon sletanja na beogradski aerodrom, članovi čuvenog benda, puni entuzijazma želeli su da se sretnu sa brojnim predstavnicima medija iz Srbije i regiona i da podele svoje utiske o predstojećem festivalu. Oduševljeni što se su se vratili u Beograd vise puta su izjavili da se osećaju kao domaći bend u Srbiji i da je organizacija WDF bila logičan korak za njih s obzirom da su već četiri puta do sada svirali u Srbiji.

POGLEDAJ I:
Prodigy u Beogradu - FOTO

Veoma otvoreni za druženje sa fanovima, prijateljima festivala, domaćim bendovima koji će svirati na WDF, The Prodigy su veče proveli na žurci u ateljeu umetnika Aleksandra Gligorijevića koji priprema posebnu izložbu baziranu na originalnim skulpturama koje su inspirisane konceptom Wariors Dance Festivala i muzikom The Prodigy. Do ranih jutarnjih sati na žurci su se pored menadžera benda Džona Fairs i pevač Maxim-a među gostima bili članovi benda Darkvud Dab, Eyesburn, E- Play, DJ Marko Nastić i brojni prijatelji festivala i benda.

Drugog dana boravka u Beogradu bend je posetio Kalemegdansku tvrđavu na kojoj je obišao lokaciju na kojoj će se za nepunih mesec dana deseti festival.

Prepuni utisaka John, Keith I Maxim-a na kraju su izjavili da jedva čeju da se vrate i da spremaju ozbiljan šou!

Podsećamo da Bend The Prodigy i AAA Production stoje iza festival predstojećeg WDF koji će se 15. septembra održati na Kalemegdanskoj tvrđavi. Pored The Prodigy koji su hedlajneri festivala, nastupiće i dub step zvezda Skrillex, Chase and Status, Caspa, Zane Lowe, Feed Me, kao i brojna domaća podrška. Festival će se odvijati na tri muzičke bine: Warrior's stage, Take Me To The Hospital i Invaders Must Die stejdžu.

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.