Ubedljiva pobeda OFK Beograda

BEOGRAD, 28. novembra 2009. (Beta) - Fudbaleri OFK Beograda zabeležili su na svom terenu ubedljivu pobedu protiv Čukaričkog (4:1) u utakmici 13. kola Jelen Superlige i izjednačili se na tabeli sa trećeplasiranom Vojvodinom.

"Romantičari" su poveli u 37. minutu pogotkom Nikole Simića, a na 2:0 povisio je Nemanja Milić u 63. minutu.

Ubedljivu pobedu domaće ekipe potvrdio je Petar Jelić u 69. minutu, a potom je Abubakar Oumaru u 76. minutu postigao četvrti gol za OFK Beograd.

Čačanski Borac je na svom terenu ostvario minimalnu pobedu protiv ivanjičkog Javora (1:0). Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Igor Grkajac u 45. minutu.

Do važne pobede u borbi za opstanak došao je kulski Hajduk, koji je u Požarevcu bio bolji od Mladog radnika sa 3:1.

Domaćin je prvi došao do gola u 21. minutu golom Ajudelea Frenklina.

Ipak, Kuljani su u drugom delu meča napravili preokret, pošto je u 63. minutu izjednačio Siniša Radanović, a tri minuta kasnije mrežu Požarevljana pogodio je i Miloš Živanović. Pobedu Hajduka potvrdio je Nikola Bogić u 79. minutu.

Ekipa BSK-a iz Borče osvojila je bod protiv domaćeg Smedereva. Gosti su poveli u 17. minutu golom Aleksandra Đukića, a izjednačio je Aleksandar Komadina u 67. minutu.

Bez golova završena je utakmica u Kragujevcu, između domaćeg Metalca i subotičkog Spartaka, koji je od 41. minuta igrao bez isključenog Igora Popovića.

Pogledajte još