Protiv Tuluza igramo za ponos

BEOGRAD, 30. novembra 2009. (Beta) - Fudbaler Partizana Brazilac Kleo rekao je da će njegova ekipa u poslednje dve utakmice u Ligi Evropa pokušati da ostvari pobede kako bi popravila utisak i prikazala se u boljem svetlu.

Partizan će u četvrtak od 19.00 igrati na gostovanju protiv Tuluza, u petom kolu Grupe J i pokušati da ostvari prvu pobedu u Ligi Evropa.

"Igramo za ponos. Izgubili smo četiri utakmice u grupi i nemamo šansu za prolazak u drugu fazu takmičenja. Ali, ohrabreni pobedom u 'večitom' derbiju pokušaćemo da osvojimo bodove i prikažemo se u najboljem svetlu, prvo protiv Tuluza, a onda u poslednjem kolu protiv branioca trofeja Šahtjora", rekao je Kleo za sajt Uefe.

"Naši navijači zaslužuju razlog za novo slavlje", dodao je on.

Kleo je u 61. minutu postigao pobedonosni gol na 137. "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde (2:1). "Crno-beli" su se tako približili lideru Superlige na samo bod zaostatka.

Napadač aktuelnog šampiona Srbije rekao je da je zadovoljan što je postigao gol protiv svog bivšeg kluba i dodao da će Partizan pokušati da pobedi u poslednje dve utakmice jesenjeg dela prvenstva kako bi ostao u trci za titulom.

"Posle eliminacije iz Lige šampiona moral u ekipi je bio veoma nizak, ali popravili smo formu i igramo bolje. Zvezda i dalje ima blagu prednost, a u poslednja dva kola pokušaćemo da osvojimo šest bodova - možda će to biti dovoljno za prvo mesto", rekao je on.

Pogledajte još