Ulični doček Nove godine

Druženje i veselje građana u centrima naseljenih mesta opštine, uz prigodan kulturno-umetnički program i vatromet  od 24. decembar do 01. januara. Posećenost oko 5000 lica. 

Već nekoliko godina uzastopno, lokalna samouprava opštine Ada organizuje doček nove godine u centrima naseljenih mesta opštine. Centralna i najveća manifestacija se održava u centru Ade, i to kako na slobodnom prostoru ispred gradske kuće, na otvorenom pozorištu, tako i u velikom šatoru sa grejanjem, ozvučenjem i osvetljenjem. 

Tokom trajanja manifestacije nastupaće veliki broj domaćih i stranih izvođača i muzičke grupe. Organizovaće se razni kulturno-umetnički i zabavni programi, kako za mlade tako i za stare. Posetioce će čekati veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića i jela sa roštilja.

Sa namerom da postane tradicija, manifestacija „RakijAda“, već po 3. put održaće se takođe u okviru programa za doček Nove godine. 

Centralni događaji ove manifestacije je planiran za 31. decembar, kada će prisutne pozdraviti predsednik opštine Ade, a tačno u ponoći, nova godina će se dočekati sa
vatrometom.

Izvor: Vojvodinaonline
8. decembar

Pogledajte još