Samo za one sa stilom: Šest najboljih novogodišnjih poklona!

U svetu satova nije dovoljno da imate novac da biste postali vlasnik kvalitetnog sata. Tu važe neka druga pravila. Ono što morate imati osim bankovne kartice je stil. Takođe, ono što je skupo ne mora da bude po pravilu i najbolje, odnosno ono što nije suviše skupo, može biti vrhunskog kvaliteta. "Swiss made" su dve magične reči koje otkrivaju da je sat vrhunskog kvaliteta. One su vam veća garancija od svih prijateljskih preporuka. Zato birajte pametno i odlučite se za brend koji se proizvodi u Švajcarskoj.

Kvalitet i pristupačne cene odlike su brenda Swatch koji vodi glavnu reč u svetu satova preko tri decenije. Kada je lansiran 1983. godine doneo je bum na tržište jakim bojama i zanimljivim motivima. Tom inovacijom uticao je na sve ostale proizvođače, postao globalni brend i najveći proizvođač satova na svetu.

Predlažemo vam da ove Nove godine učinite radosnim ljude koje volite. Poklonite im nešto toliko savršeno kao što je neki od satova iz kolekcije Let it Shine. Moderno, dizajnirani a pre svega kvalitetni satovi koji se proizvode u Švajcarskoj osvojiće srce svakog trendsetera. Izbor je bogat pa možete pronaći nešto za svačiji ukus: od stroge elegancije do šik avangarde.

Boja starog zlata je definitvno hit sezone i što se satova tiče, pa je na vama samo da odaberete da li osoba koja vam je važna voli cirkone ili naginje nekim svedenijim varijantama. Kombinacije boja i materijala, uklopljene su tako da satovi odišu glamurom i luksuzom. Za jači pol su namenjene nesvakidašnje boje, poput crvene i boje zlata, jer uniformisanost svakako nije u trendu.


Prodajna mesta Beograd: Knez Mihailova 28, Delta City šoping mol i Ušće šoping center

/

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.