Kako je leptir-mašna (p)ostala MUST HAVE

0

Lepti-mašne koje dizajnira ovaj 23-godišnjak napravile su pravi bum na modnoj sceni u Srbiji i šire. Aleksandar Topić za portal Nadlanu.com otkrio je svoj recept za uspeh.

Leptir-mašna je ranije bila potisnuta zbog kravate, pa se ponovo vratila na modnu scenu. Zašto su leptir mašne must have danas?
Leptir-mašna je bila u drugom planu neko vreme. Verujem, najviše zbog toga što je bila zapostavljena od strane dizajnera. Danas, nakon oživljavanja tog modnog dodatka, leptir mašne su must have zbog razigranosti i veselosti koju donose svakoj odevnoj kombinaciji.
Sa njom se uvek može biti zanimljiviji, drugačiji i opaženiji.

Zašto žene nose leptir-mašne?
Postoji jedna vrsta ljubavi koju žene gaje prema modnim dodacima koji su namenjeni muškarcima. U mojoj interpretaciji leptir mašni ostavljeno je puno prostora za uniseks vajb. One se tu pronalaze. Svojim odevnim kombinacijama donose smelost, drčnost ali i ženstvenost!

Aleksandar Topić je diplomirao grafički dizajn na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.Hobiji su mu fotografija, ilustracija, grafika i slikanje. Njegovo osnovno zanimanje jeste grafički dizajner ali kako kaže kad god ima ideju spoji je sa ljubavlju prema akciji i realizaciji. “Tako su se rodili projekti BOWTIE.AT, brend bedževa PINJUNKIE a 15. februara krećem sa novim projektom – JUST TIE kravate! Sve te ideje dobijam spontano, ne odustajem od njih i beskompromisno, bez želje za odgovorom na pitanje: Zašto to radim? pravim plan i sa pravim timom ljudi realizujem sve što zamislim!

Kada mogu da se nose leptir mašne?
Uvek i svuda! Ponuda leptir mašni u mom shop-u prevazilazi 350 dezena!
Nosite ih na posao, u školu, na poslovni sastanak, na popodnevni čaj, na dejt ili – zavedite nekoga u izazovnom donjem vešu i leptir mašnom oko vrata.

Koliko su žene u Srbiji hrabre da nose leptir-mašne? Kako je u drugim zemljama Evrope?
Njihovu hrabrost merim smelošću pri kupovini! Hrabrost odluke da će mašnu kupiti sebi, a ne momku, sve je veća. Svet ne merim na jednačinu Srbija + ostali! Na svakom koraku su tu smele i modno osveštene devojke koje žele da budu šik.

Pored toga što dizajniraš leptir-mašne, ti si i asistent modnog urednika magazina Joy. Možeš li da nam daš predlog za dnevni i večernji ženski autfit koji uključuje ovaj modni detalj?
Naravno! Dan: Farmerke, džins košulja, koloritne patike, leptir mašna u cvetnom desenu i zanimljivi platneni ceger sa sve potrebštine. Veče: Crne pantalone dobrog kroja, bela košulja, crvena leptir mašna i crvene klasične salonke.

Koje mašne su popularnije, sa printom ili bez?
Uvek se izdvoje favoriti! Leptir-mašne bez printa uvek rade dobar posao ali su se do sada izdvojile leptir mašne sa printom Kosmosa, leptir mašna u obliku krila, sa printom brčića, tigar print i sve varijacije cvetnog paterna!

Koja poznata ličnost sa domaće i strane scene, prema tvom mišljenu najbolje nosi leptir-mašnu?
Frajla Nevena i Željko Joksimović koji i nose moje modele leptir-mašni i Jon Kortajarena sa strane scene.

/

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.