Novopazarski kik bokseri uspešni, izostao glavni duel

NOVI PAZAR, 30. decembra 2009. (Beta) - Novopazarski kikbokseri ostvarili su pobede u svih 11 mečeva održanih na Novogodišnjoj reviji u ovom gradu, gde su nastupili i borci iz Vranja i Vladičinog Hana.

U sinoćnim glavnim takmičarskim borbama Emir Hadžimujović je odlukom sudija 2:1 savladao Miloša Cvetkovića u kategoriji do 60 kg, dok je Naser Osmanović u kategoriji do 71 kg primorao na predaju u trećoj rundi Nebojšu Nišića.

Vahid Kicara je u kategoriji do 67 kg nokautom u prvoj rundi slavio protiv Denisa Durakovića, a Kenan Hajdarević je u meču do 60 kg sudijskim preglasavanjem bio bolji od Aleksandra Petrovića.

Junior Sedad Bukvić je jednoglasnom odlukom sudija u kategoriji do 51 kg dobio duel sa Radomirom Nedeljkovićem, kao i Semir Nicević koji je u kategoriji do 60 kg savladao Ljubišu Stošića.

U najkvalitetnijem meču juniorskog programa Berin Hadžibegović je u kategoriji do 67 kg rezultatom 2:1 pobedio Stefana Krstića.

U konkurenciji kadetkinja do 54 kg Ajla Lukač je prekidom borbe u trećoj rundi slavila protiv Andrijane Ilić, kao i Saida Bukvić koja je u kategoriji do 52 kg bila bolja od Dragane Sretenović. Mirela Barudžić je u kategoriji do 50 kg nadvisila Bojanu Stošić sa 2:1, a u istoj kategoriji je Adela Barudžić prekidom u drugoj rundi savladala Sašku Stojković.

Planirana borba večeri u kategoriji do 67 kg između Sarajlije Eldina Raonića i Miroljuba Nedeljkovića iz Vranja nije održana, jer je bosansko-hercegovački takmičar na zvaničnom merenju imao gotovo četiri kilograma viška.

Glavni pokrovitelj ove manifestacije bila je opština Novi Pazar.

Pogledajte još