Srpska "MISIJA LEPOTE" u Porto Karasu

Stručni tim, sačnjen od velikih profesionalaca i stručnjaka u svome poslu, radi sa devojkama i svi imaju isti zadatak - da im prenesu svoje znanje i pripreme ih za najlepše veče u životu, veče gde će po prvi put izaći na scenu i jedna od njih poneti krunu i titulu Mis Srbije 2016.

Tom prilikom u Porto Karasu anganžovane su poznati fotograf Nahoko Spiess i stilista Suna Moya, njih dve su doputovale pravo iz Pariza gde rade sa najpoznatijim svetskim modelima i kreatorima.

Pored vellikog broja setova urađenih na najlepšim plažama Grčke, Nahoko i Suna rade i na samopouzdanju devojka ispred objektiva, ponašanju i poziranju pred kamerama. Njihove krativne rezultate uskoro ćemo imati priliku da vidimo na naslovnicama inostranih modnih časopisa.

U Porto Karasu je i naš poznati kreator Mladen Milovojević-Baron, čije kreacije će devojke u prvom predstavljanju na finalnoj večeri izbora. Priprema haljina je u toku a Mladen nam obećava ludilo na sceni kako boja tako i ritma.

Da je lepota misija govore i brojne intelektualne radionice organizovane u večernjim časovima za koje vlada veliko interesovanje naših lepotica. Izuzetni predavači i stručnjaci strpljivo odgovaraju na sva pitanja naših takmičarki.

Maja Manojlović, voditelj informativnog programa televizije Pink, održaće nekoliko predavanja o medijima i javnom nastupu, dok je poznata voditeljka Andriana Čortan prenela svoje veliko voditeljsko iskustvo radoznalim devojkama.

Pred stručnim timom organizacije Mis Srbija i lepoticama je još jedna radna i uzbudljiva nedelja, a zatim se sele u Beograd u hotel "Excelsior" gde se pripreme nastavljaju sve do 9. oktobra .

Na fotografijama autora Igora Đorđević i Zorana Mirčetić možete videti delić radne atmosfere i možda pronaći vašeg favorita za buduću Mis Srbije.

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.