VEČE MODNE MAGIJE: UŠĆE I XYZ PREMIUM FASHION STORE predstavili nove modne ideje!

XYZ Premium Fashion Store predstavio je nove modne ideje za proleće i leto 2017. Tom prilikom manekeni su prošetali u garderobi svetski poznath modnih imena, a među njima bilo je kreacija Antony Morato, Boss, Burberry, Dsquared2, Frankie Morello, Michael Kors, Philipp Plein, Pinko, Salvatore Ferragamo i mnogih drugih. Modne kombinacije za prolećnu sezonu bile su inspirisane poslednjim trendovima, bojama i neodoljivom XYZ estetikom.

Na reviji, koji su po prvi put zajednički organizovali XYZ Premium Fashion Store i Ušće Shopping Center, jedna od najpoznatijih fashion destinacija u gradu, bio je prisutan veliki broj zvanica iz javnog, sportskog i kulturnog života, među kojima su se pronašli i Danijela Buzurović, Miša Obradović, Aleksa Jelić, Dušan Kecman, Aleksandar Stojanović, Boško Jakovljević, Ašok Murti, Olivera Jovićević, Marija Veljković, Minja Miletić, kao i mnogi drugi.

Događaj je i na jednom mestu, u defileu revije, okupio i glavne i odgovorne modne urednike renomiranih fashion i magazina o poznatima u Srbiji, koji su se ovom prilikom oprobali i u ulozi manekena. Završnica ovog spektakularnog događaja svoj vrhunac je doživela kada su svi oni, ruku pod ruku, zajedno izašli na scenu i pred prisutnim auditorijumom pokazali svu svoju veličinu i ljubav prema modi.

XYZ Premium Fashion Store se u Srbiji nalazi u Ušće Shopping Centeru, Beograd.

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.