30-ti Fashion Selection ENTERtaiment zatvoren revijom Body&Soul, Bate Spasojevića

Četvrti dan prolećnog Selectiona započeo je projekcijom španske komedije Noćne priče”. Nakon toga usledilo je predstavljanje jednog dela čitave plejade dizajnera koje je Fashion Selection ove godine uzeo u svoje okrilje I predstavio široj publici. Predstavljeni su radovi darovitih kreatorki: Jovane Đurović, Kristine Bartuš, Ivane Garić, Nevene Krivokapić, Jelene Dabetić i Sanje Radovanov.

Za kraj modnog dela ENTERtaimenta,pred prepunom salom Bel Expo Centra, svi ljubitelji mode I poštovaoci Bate Spasojevića istinski su uživali u njegovoj novoj kolekciji za proleće/leto 2017.Kolekcija nosi naziv Body & Soul, a rađena je u kombinaciji različitih materijala – svile, kože i teksasa. Kolorit je veseo I raznorodan, a na pojedinim komadima su i printovi fotografija, koje je radio fotograf Igor Mađinca. Inspiracija I muza čitave kolekcije je dugogodišnja Batina prijateljica, poznata manekenka I već dugo svojevrsna modna ikona, Tamara Bakić.

Svi posetioci 30-tog Fashion Selection-a ENTERtaiment bili su nakon toga na koncertu grupe “Zemlja gruva”. Atmosfera je bila vesela I opuštena, a svi modni pregaoci koji su svojim angažovanjem doprineli da se na pravi način ovaj spoj mode, muzike I filma predstavi srpskoj publici mogli su biti zadovoljni.

/

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.