Novi izgled prve Internet suvenirnice u Srbiji

Prvi portal u Srbiji posvećen promociji domaćih suvenira "Suveniri Srbije", koji je razvijan uz podršku Turističke organizacije Srbije, ima novi koncept.

"Posetioci sajta od sada će moći direktno da kontaktiraju sa udruženjima i zanatlijama, kupuju po proizvođačkim cenama i sami dizajniraju predmete u dogovoru sa proizvođačima", kaže izvršni direktor Internet suvenirnice Ana Jovanović.

Na portalu koji je razvijan uz podršku Turističke organizacije Srbije, svaki proizvođač je detaljno predstavljen informacionim tekstom, proizvodima i podacima za kontakt.

Zainteresovani će putem portala moći da se upoznaju sa ručno oslikanim tikvicama, srebrnim nakitom sa motivima srpskih manastira, minijaturama vojvođanskih dunavskih čamaca, figurama srpskih vitezova i vojskovođa, ukrasnim jajima velike umetničke vrednosti.

Za one koji vole da poklanjaju slatke suvenire, pripremljene su ručno pravljene čokolade i liciderski ukrasi.

Predstavljeni su i proizvođači opreme za konje, predmeta od kovanog gvožđa, kao i srpske narodne nošnje. Na sajtu su navedene i adrese suvenirnica u Srbiji u kojima je moguće kupiti jedinstvene i autentične poklone. 

Izvor: Autobrief
8. januar

Pogledajte još