ZATIŠJE PRED BURU: Ključni tragovi u otkrivanju ubice

U poslednjih par sati, policija je najvila hapšenje monstruma koji je ubio pevačicu Granda Jelenu Marajnović. Iako se već dugo spekuliše o njegovom identitetu, javnost je podeljena.

Mnogi sumnjaju u članove porodice Marjanović zbog brojnih kontadiktornih izjava i činjenice da neki od njih nisu prošli poligraf.

Uz pomoć policijskog psa, istražitelji su zaključili da je ubica, nakon što je bacio Jelenino telo u kanal, prešao s druge strane kanala, preko livade i izašao na glavni put ka naselju Crvenka, gde ga je najverovatnije čekao prevoz, što znači da je imao pomagača.

Inspektori koji rade na rasvetljavanju ovog monstuoznog ubistva detaljno su ispitali žitelje naselja Crvenka, a posebno bicikliste i vlasnike crnih motora, dok potraga za fantomskim plavim automobilom i dalje traje.

Obdukcija je pokazala i da je uzrok Jelenine smrti davljenje, odnosno do smrti je došlo kada se pevačica nagutala vode iz kanala u koji je bačena. Patolozi su u njeni plućima pronašli vodu i tragove čestica iz kanala sa žabogrečinom, što ukazuje da je ona bila živa kada je bačena u kanal.

Srbija čeka da se uhvati zločinac.

Pogledajte još