NAJVEĆA RANA VELIKOG GLUMCA: Zašto Batin sin ne može da se vrati u Srbiju

Zdravstveno stanje Bate Živojinovića nakon amputacije noge se popravlja, cela porodica i prijatelji su uz njega. Ali, njegov sin jedinac, Miljko Živijinović, ne može da bude uz oca.
A kako je sam izjavio, jedina želja mu je da još jednom zagrli oca.

Naime, poslednjih deset godina Miljko živi u Francuskoj, gde je otišao kada je protiv njega podignuta optužnica zbog zloupotrebe položaja dok je bio stečajni upravnik “Rada”. Francuska vlast je odbila da ga izruči Srbiji.

Međutim, odlukom Apelacionog suda prošle godine je oslobođen za tri krivična dela, dok je za preostala tri ukinuta pravosnažna presuda, a zatim i Interpolova poternica. Ali to i dalje nije rešilo njegov problem. Kako je Miljko izjavio za Kurir, čini se da njegov slučaj nikoga ne zanima u Srbiji.
– Promenile su se četiri vlade, četiri premijera i dva predsednika, ali svi imaju preča posla, a ja samo želim da još jednom zagrlim tatu.

DIRNUTA DO SRŽI: Isidora traži pomoć za Batinog sina

Ova priča je duboko dirnula Isidoru Bjelicu, koja je na svom Tviter nalogu zatražila pomoć u pronalaženju pravnog leka koji bi dozvolio velikom Bati da vidi i zagrli sina.