O OVOME SVET BRUJI: Fejsbuk uporno uklanja fotku oca s bolesnim sinom (FOTO)

Društvena mreža navodno ima stroga pravila o vrsti fotografija koje smeju da se postavljaju - fotke na kojima su goli ili previše obnaženi ljudi, bilo kakvo fizičko zlostavljanje, fotke koje aludiraju na pedofiliju isl...
Ipak, svakodnevno smo svedoci da se ova pravila krše. Količina zadnjica i grudi koje nas dočekaju čim upalimo kompjuter, nije zanemarljiva.

Fotka koju je objavila Amerikanka Heder Viten izazvala je haos na društvenim mrežama. Prvenstveno što je Fejsbuk nekoliko puta već uklanjao, s obrazloženjem da prikazuje "neprimeren" sadržaj.

Šta je to što nije bilo primereno?

Helen, koja je inače fotograf, napravila je fotku svog muža kako pod tušem u naručju drži jednogodišnjeg sina. Obojica su bez odeće, ali im se "privatni delovi" ne vide. Slika je nastala kada je njen suprug pokušavao da spusti temperaturu obolelom sinu Foksu, koja je satima bukvalnno divljala. A najbolji lek za tako visoku temperature jeste upravo hladan tuš.

(old_image)

Fotografija je sve samo ne "neprimerena", zapravo je vrlo dirljiva jer pokazuje bezuslovnu ljubav i brigu oca za svoje bolesno dete. Upravo zbog toga je svet burno reagovao na ovakav potez najpopularnije društvene mreže.

Pogledajte još