ISTINA O TUČI NA KRUZERU: Nožem izbodeni student se vraća kući, napadač nije bio niko od kolega!

Do sukoba i tuče među studentima došlo je tokom žurke na palubi kruzera koji je iz Barselone plovio prema Rimu, a svemu je izgleda "kumovao" alkohol

Jovanov otac Dragan, koji je odmah otputovao u Rim, u subotu nam je u telefonskom razgovoru kazao da je njegov sin stabilno i da bi verovatno u sredu trebalo da bude prebačen na dalje lečenje u Srbiju.

- Dobro je, hvala bogu. Operisan je i sada je stabilno. U ponedeljak bi sa lekarima trebalo da pričamo o njegovom daljem oporavku i ukoliko sve bude dobro, Jovan će najverovatnije u sredu biti prebačen na dalje lečenje u Srbiju - kaže otac Dragan Spasić.

On kaže da mu je sin ispričao da nije učestvovao u tuči, već da je samo pokušao da razdvoji i smiri zavađene kolege.

Dragan priča da je njegovog sina napao mladić iz Kruševca, koji na ekskurziju nije išao kao apsolvent već je pravio društvo svojoj devojci.

Na žurki, koja je bila na palubi broda, uz dosta popijenog alkohola, došlo je do sukoba zbog devojke, jer su joj neki studenti navodno dobacivali. U sukobu koji je usledio Aleksandar je dohvatio nož.

Kada je Jovan pokušavao da smiri mladića koji je u ruci imao nož, ovaj ga je zagrlio a onda više puta ubo u stomak. Kako saznajemo, on je kratko zadržan na brodu a potom je otišao za Kruševac.

- Pozvao me telefonom i pokušavao da se izvini. Pravda se da je bio pijan. Zar je pijanstvo opravdanje da mog sina izbode nožem i to bez ikakvog razloga - pita se Dragan.

Jedan od studenata iz Kragujevca, koji ne želi da mu pominjemo ime, kaže da je tuča izbila oko 4 sata ujutro tokom žurke na palubi broda.

- Video sam kolegu koji je bio sav u krvi. Momci iz obezbeđenja su nam naredili da odmah siđemo s palube i odemo u svoje kabine. Šta je dalje bilo ne znam - priča ovaj student.

U SVOJOJ ORGANIZACIJI

Studenti su se sa ekskurzije u Kragujevac vratili u četvrtak. Bili su u Španiji i Italiji, zajedno sa apsolventima iz cele Srbije. Sa njima su na brodu bili i studenti iz Makedonije i Republike Srpske. O krvoproliću ne žele da pričaju dok na Univerzitetu saznajemo da oni nisu organizator putovanja.

Izvor: Večernje Novosti/  Informer

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.