fbpx

AMBICIOZNO U NOVI DAN: Device bolje da poslušaju savet, Blizanci na vrhuncu uspeha

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ako želite da uspostavite dobru komunikaciju sa jednim Rakom, biće vam potreban kao posrednik jedan Blizanac ili neka Devica. Pomalo se čudite razvoju događaja i nije vam jasno zbog čega se neki ljudi ponašaju potpuno suprotno onome kako ste vi očekivali. Moguć susret sa Vagom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Osećate se egzaltiratiranim pri pomisli da bi situacija na poslu mogla da se odvija na način na koji vi to želite. Mnogo toga vam ide naruku i bićete u prilici da se maksimalno potrudite da dođete do nekog, da se sretnete možda i na nekom skupu zatvorenog tipa samo da biste razgovarali o onome što je za vas veoma bitno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ovo je odličan dan za one koji tačno znaju šta žele. Malo njih je u stanju da vam učine uslugu ili to ne žele. Oni koji su ljubazni sa vama moguće da to čine krajnje iskreno a vi ste podozorivi. Neko veoma blizak sa vama otvara vam neke nove mogućnosti kada je u pitanju vaša karijera. Imate na koga a se oslonite, moguće da damu rođenu u znaku Lava.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Spremni ste da se dogovorite sa Jarcem, Devicom ili Ribama u vezi sa novim projektom. Potrebna vam je dobra ekipa saradnika iako ste uvereni da možete mnogo toga sami da uradite. Imate način kako da ubedite saradnika rođenog u znaku Jarca da treba da vam pruži šansu u vezi sa novim poslom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Trudite se da budete uvek obavešteni i u tome vam pomažu Blizanci, Vodolija i jedan Ovan. Vaga pokušava da vas ubedi da treba da učinite ono što je u vašem interesu ili u interesu osoba sa kojima radite. Ako budete previše svojeglavi, nećete moći da lako nađate izlaz iz nekih vaših problema.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Podložni ste uticajima drugih, posebno žena. Bilo bi dobro da prihvatite dobronamerne sugestije članova porodice, a ako ste mladi, naročito majke, jer zna šta je za vas najbolje. Potrudite se da budete disciplinovaniji u izvršavanju svojih obaveza, jer ste skloni da ih zanemarujete. Poziv od Vodolije ili Ribe.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Spremni ste da se postavite drugačije i kada je u pitanju novac ili zajednički interesi, moguće i neki zajednički projekat pre nego što potegnete pitanje nečije odgovornosti. Verujete da vas Blizanci i Rak neće izneveriti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Finansijska stabilnost je ono što vam najbitnije i verovatno ste uspeli da se izborite za status koji vam to omogućava. Ako je poslovni ili ljubavni partner osoba koja vam garantuje dobro materijalno stanje, nemojte se previše baviti razmišljanjima o tome da li bi veza mogla da se prekine. Ne napuštajte ideju o novom poslu iz nekih vaših privatnih razloga.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Možete da se dobro pozicionirate u društvu naročito ako su vaše delatnosti vezane za strane zemlje. Ne dozvoljavate da vam iko pokvari plan koji imate sa prekookeasnkim zemljama. Dobićete priliku da se upoznate sa uspšenim biznismenom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Trudite se da nađete najbolji način kako da uvećate prihode preko jednog Raka, Bika ili Device. Imate veliku podršku za sve što radite čak iako se radi o rizičnom poslu. Ne odustajete od svojih ciljeva. Ne dopuštate nikom da vam nameće svoju volju. U stvari, pokušavate da zaboravite ne neko neprijatno iskustvo sa drugim Jarcem.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Naporan dan jer se od vas očekuje više nego što ste spremni da pružite. Imate mogućnost da ostvarite svoje zamisli ako budete angažovali profesionalca za posao o kome ne znate mnogo ili tim saradnika koji će biti spreman da sa vama radi danonoćno. Imate mnogo planova i ne dozvoljavate nikome da na njih utiče.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Želite da započnete nov posao i to će vam poći za rukom, najverovatni uz pomoć nekog ko je voljan da sa vama sarađuje pod vašim uslovima. Imate način kako da promenite situaciju na poslu ali ne možete na silu da naterate ljude da vas vole, naročito ne saradnike kojima ste se zamerili.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.