ORGIJE NA FARMI: Grupnjak na trpezarijskom stolu

Rijaliti igrači, Goga Aleksić, Dušica Grabović, Nikola Lakić i Filip Đukić, dobili su zadatak da simuliraju grupni seks pred svima, i to na stolu gde svi stanari imanja u Lisoviću obeduju. Oni su izazov prihvatili smejući se, kao da su ga potajno priželjkivali. Najpre je Gogu „odradio“ Lakić otpozadi, dok je Dušica na kolenima simulirala kako oralno zadovoljava Filipa, prenosi Alo.

Potom su se rotirali, pa je Dušica zajahala Nikolu, a Filip je krenuo da simulira seks sa Aleksićevom. Devojkama nije bilo nimalo neprijatno što su okružene cimerima i kamerama, pa su se unele u uloge maksimalno. Muškarcima koji su učestvovali u zadatku je to došlo kao prilika da se pokažu kao dobri ljubavnici, pa im je bilo krivo što su morali da prekinu nevaljalu igru.

Pre simulacije grupnjaka, Filip Đukić i njegova devojka Marija Ana pokazali su pred svima šta to rade ispod pokrivača skoro svake noći pre zoru. Njihova improvizacija seksa sastojala se iz svih dobro poznatih etapa. Prvo je Filip pevačicu „oralno zadovoljio“, pa mu je ona uzvratila na isti način, a onda je krenuo pravi seks. Menjali su poze uz osmeh zadovoljstva, a okupljeni farmeri su se smejali i bodrili ih, uživajući u nesvakidašnjoj predstavi za odrasle.

Pogledajte još