OČAJAN MILO ĐURAŠKOVIĆ: Anika je divna devojka i nikada ne bi napisala takve uvrede

Posledice svega ovoga što je izašlo su rizične i opasne po moje dete. Ja sam zbog ovoga morao moju decu da zaključam u kuću. Pod hitno moram da ih vratim u inostranstvo gde žive i studiraju da im neki bolestan um ne bi naškodio, kao što je i neko izmislio status u kom se vređa sirotinja. Moje dete ima Instagram profil, a Fejsbuk nema. Na Instagramu je dete okačilo sliku pored automobila i šta ja tu da radim. Ali ponavljam, te reči nisu njene. Zašto je to neko uradio, pretpostavljam da je namera kako bi podvalili i namestili – rekao je za “Blic” Milo Đurašković, a na konstataciju da je njegova ćerka Anika kontaktirala redakciju Blica i rekla da je profil njen, ali da je hakovan, on je odgovario:

I to vam je poslato sigurno sa nekog lažnog profila. Da vam kažem nešto, dovoljno je što mom detetu ime i prezime donosi štetu, a kamoli da joj treba još ovako nešto. Molim vas za razumevanje, jer je ona divna devojka koja nikada tako nešto ne bi napisala.

Podsetimo, na Fejsbuk profilu pod imenom Anika Đurašković osvanula je fotografija Đuraškovićeve ćerke pored skupocenog automobila sa porukom koja je podigla Srbiju na noge.