DNEVNI HOROSKOP ZA 09. JUL: Strelac dobija nove poslovne šanse, Ovan zaslužuje još jednu šansu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ne bi trebalo da zanemarite uslove koje vam neko nudi, moguće da se radi o poslu u domenu PR ili umetnosti i ako imate utisak da vam je život monoton, moraćete da se malo potrudite da nešto uradite za sebe. Svi drugi imaju više poverenja u vas nego vi. Možete očekivati interesante pozive sa više strana i od različitih osoba, moguće da neko intenzivno razmišlja o saradnji sa vama. U finansijama ste prilično nestabilni ili strepite od kritike bližnjih na to kako trošite novac.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Kolega u znaku Ovna očekuje da budete fer prema njemu i da mu pružite još jednu šansu. Moguće da se radi i o jednom Raku. Poslovni partner je možda je i verbalno neprijatan jer ne može da izdrži primedbu na svoj račun a vi ćete mu verovatno kontrirati jakim argumentima. Moguće da sa Vodolijom vodite tihi rat iako se u stvari osećate kao pobednik. Dobijate vest od Ovna ili nekog Strelca. Moguća vest o novom poslu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Želite da se posvetite nečemu što vam je veoma važno, što volite, moguće da se radi o umetnosti ili o poslu od koga očekujete mnogo. Ne obraćate mnogo pažnje na ono što drugi pričaju o vama, naročito Jarac ili Škorpija, važno vam je da vi uradite nešto što želite onako kako vi smatrate da bi to trebalo uraditi.Čekate svojih pet minuta da biste mogli da se izborite za svoju slobodu makar to značilo da raskidate dosadašnje poslovne odnose.Očekuje vas poveći dobitak na koji niste računali.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Pazite da ne kažete jednom Ovnu ili Vagi ono što ne biste želeli. Trebalo bi da se sretnete sa nekim ko želi da sa vama razgovara u poverenju o nečemu što ga mući. Budite prilagodljiviji jer se možete naći u situaciji koju biste rado izbegli. Dobro se slažete sa onima koji podižu vaše samopouzdanje i sa kojima možete dobiti šansu da radite u okviru nekog timskog rada. Moguć je poziv iz privatne firme ili iz agencije koja radi sa javnošću, iz producentske kuće.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Očekujete da vas pozove neki saradnik rođen u znaku Raka, Ovna ili Vage sa kojim imate manje više dobru saradnju ali koji se ponaša nadmeno i očekuje da vi budete u podređenom položaju. Nekome je stalo da se sa vama o svemu dogovori i verovatno ćete imati priliku da razgovarate o svim detaljima posla koji vam predstoji a koji bi mogao biti ono o čemu ste maštali. Spremni ste da uđete u posao koji podrazumeva iskustvo u radu u okviru medija.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Budite spremni da uđete u poslovni aranžman sa Ovnom, Vagom ili Rakom ako su vam obećali dobre uslove rada. Prilično ste nervozni i nedovoljno spremni da se prilagođavate bilo kome.Osećate da morate da ispunite obaveze koje ste dali osobi koja vam je draga, bez obzira da li se radi o neobaveznom poznanstvu koje će najverovatnije da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije ili o dugogodišnjem partneru.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Možete biti veoma uspešni u poslu koji zahteva od vas sposobnost kontakta sa javnošću i moguće da se radi o velikom projektu ili o nekom poslu koji bi mogao biti dobro plaćen u saradnji sa strancima. Očekujete poziv od osobe sa kojom treba da se vidite u inostranstvu. Osećate se spremnim da produbite novo prijateljstvo koje bi moglo da se vrlo brzo pretvori i u dobru profitabilnu saradnju.Dobro se slažete sa Vodolijom koji podstiče vaše ambicije.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Na poslu ste jako ambiciozni, ali i nervozni. Spremni ste da se borite za svoje mesto pod suncem. Planirate kao da uložite novac u posao koji bi trebalo da vam se vrlo brzo isplati. Neko će vam učiniti po volji i to bi trebalo da cenite, naročito ako se radi o Jarcu, Lavu ili Biku koji moraju da zbog toga naprave neke veće ustupke i ne čine to baš tako rado. Moguća saradnja sa osobama koje se bave umetnošću.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dobijate nove poslovne šanse, posebno kada je u pitanju neko s kim možete lako da uspostavite komunikaciju ili sa kim imate dobar poslovni odnos. Dan vam donosi iznenadnu ponudu od nekog ko se bavi umetnošću ili je prisutan u javnosti. Vašu želju da vas ostave na miru malo ko poštuje, mnogi vaspitaju za savet.Ne bi trebalo da se previše opterećujete događajima iz prošlosti. Pokušavate da uvećate prihode.


JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Imate veliku potrebu da se maksimalno posvetite nečemu što je ne samo vaš posao nego i velika strast i možda hobi. Niste spremni da radite ono što vas ne interesuje iako se to od vas očekuje.Veze sa osobama koje su ambicioznije od vas donose vam mogućnost napredovanja na poslua ali i probleme. Unazad izvesno vreme uglavnom više pričate nego što radite, planirate ali ne pristupate konkretno realizaciji ideja. Potrebna vam je podrška jednog Ovna.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dan je dobar za one kojima je potrebna inspiracija za ono čime se bave ali vam to baš ne ide tako lako od ruke. Spremni ste da pregovarate u ime ili za račun jednog Raka koji očekuje od vas da budete maksimalno efikasni. Ako vam se dogodi neočekivani susret sa nekim ko je u stanju da vas provocira na raspravu, pokušajte da mu ništa ne odgovarate, nepotrebno ćete se nervirati.


RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trudite se da budete u dobroj formi ali vam je potrebno mnogo strpljenja za sve što vas očekuje u toku današnjeg dana. Nemate baš mnogo nerava da se objašnjavate sa onima koji vam često kontriraju.Prilično ste neprilagodljivi i pored vaše ljubaznosti i pokušaja da stvorite utisak kooperativnosti. Atmosfera u porodici nije sjajna zbog vašeg autoritativnog stava koji vaši bližnji ne tolerišu. Imajte razumevanja za mlađe članove porodice kojima u stvari nemate mnogo toga da zamerite.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još