ZAVRŠIĆE U ZATVORU: Milan Popović preti Severininom mužu

0

Milan Popović odlučio je da stane na kraj objavljivanju slika njegovog sina Aleksandra Popovića na društvenim mrežama od strane Severininog sadašnjeg supruga Igora Kojića.

Milan je, kako piše “24sata.hr”, zapretio Igoru da će za svaku narednu fotografiju morati da plati oko 82.000 dinara, što je oko 650 evra.

Kako navodi ovaj medij, Milan ne želi da slike njegovog maloletnog deteta gledaju i komentarišu nepoznati ljudi, jer tako privlače pedofile.

Milan se ovaj put obratio Opštinskom sudu u Zagrebu, gde je podneo Predlog za donošenje privremene mere. Ukoliko bi se Igor oglušio na privremenu meru, sledila bi mu kazna. Ubuduće će najverovatnije morati da plati oko 650 evra za svaku fotografiju, a ukoliko ne plati, mogao bi da završi u zatvoru.

Milan je indirektno potvrdio priču, ali nije želeo da govori o ciframa:

Nemam kod sebe detalje te prijave, time se bave moji advokati. Zabrinjavajuće je da se sve više i više dokumenata iz raznih tajnih postupaka izlazi u javnost. Zaista ne znam detalje prijave – kaže Popović za “Blic”.

Podsetimo, Milan je svojevremeno već upozoravao Igora da prestane sa objavljivanjem fotografija maloletnog Aleksandra. Međutim, kako se on oglušio, bivši Severinin partner je odlučio da oštrije reaguje.

Da li će ova pretnja sprečiti Igora u nameri da javnosti pokaže kako se slaže sa malim Aleksandrom, videćemo.

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on

Izvor: Blic

Foto: Igor Kojić / Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.