UŽAS U NOVOJ PAZOVI: Pozvao devojku pa skočio pod voz

STRAVIČNA nesreća dogodila se juče oko jedan sat posle ponoći na pružnom prelazu u Novoj Pazovi, kada je tinejdžera Uroša Dikića (19) udario teretni voz na putu iz Subotice ka Beogradu. Kako “Novosti” nezvanično saznaju, nesrećni mladić se posle kraće svađe sa devojkom iznenada bacio pod lokomotivu i na mestu ostao mrtav.

Dikić je sa društvom do kasnih večernjih sati bio u blizini železničke stanice u Novoj Pazovi. On se u jednom momentu udaljio od svojih prijatelja kako bi obavio telefonski razgovor sa devojkom. Posle kraće rasprave izašao je na prugu i stao ispred voza koji je dolazio iz pravca Subotice.

– Čuo sam da je sinoć bio sa društvom na železničkoj stanici, ne znam šta su tamo radili – priča jedan od komšija nesrećnog mladića. – Kažu da se on u jednom momentu odvojio od društva kako bi otišao da pozove devojku telefonom. Nedugo zatim stao je na šine nakon čega ga je uradio voz.

Kako su nam rekli zaposleni na železničkoj stanici u Novoj Pazovi, nesreća se desila 50 metara od samog prelaza, u pravcu ka Batajnici. Uroša je udarila lokomotiva teretnog voza dok je stajao na sredini pruge. Policija koja je ubrzo stigla na lice mesta obavila je uviđaj.

Ja sam trenutno u šoku, ne mogu da verujem šta se desilo, niko nije očekivao ovako nešto – nastavlja Dikićev komšija. – Oni nemaju finansijskih problema, delovalo je da je sve u redu. Uroš je bio mlad momak, ne vidim nikakav razlog da je mogao tako nešto da uradi. Ovo je zaista velika tragedija.

Izvor: Novosti

Foto: Nadlanu Arhiva

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.