JOVANA I SRĐAN SE VRATILI NA POSAO I NASMEJALI PUBLIKU DO SUZA: Kratak kurs o vanzemaljcima na nacionalnoj frekvenciji (VIDEO)

Naime, u “Jutarnjem programu” Televizije Pink 22 minuta pričalo se o vanzemaljcima među nama. Od ta 22 minuta izdvajamo vam nekoliko izjava, a ostatak o istorijatu vanzemaljaca, vrstama vanzemaljaca koji obitavaju na Zemlji, implantima, Rusima i Amerikancima, ličnim iskustvima gosta, možete pogledati ako TV Pink bude emitovao reprizu.

Srđan Predojević je najavio gošću rečenicom “Vanzemaljci su u ljudskom obliku inkognito prisutni na planeti, ali bliski susret pete vrste očekuje se do kraja ove decenije, tvrdi naša gošća Irena Sjekloča Miler, koja je inače publicista.”

Ja sam već od detinjstva počela da sanjam vanzemaljce, NLO-e i tako dalje, i onda sam kasnije počela da istražujem to, i našla sam potvrdu za mnoge moje snove i tako pripremam neke projekte – priča Sjekloća Miler i dodaje da sanja od 10 godine kada se srela sa astronautima Apola.

Videla sam vanzemaljce na trasi dvadesetosmice. Tada sam bila student, možda je to bilo 70-tih godina, i videla sam momka sa reptilskim očima, sa neonsko plavim očima i uspravnim zenicama i on je piljio u mene, zato što je video da sam ja njega 'videla' – kaže ova publicistkinja i dodaje da postoje naočare/sočiva koja će se naći u prodaji, javno, do kraja ove decenije sa kojim će moći da se prepoznaju vanzemaljci.

Izvor: BIZLife

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.