VR JOJ NAPRAVILA JELEK OD ČISTOG SREBRA: Sloboda Mićalović u tetkinoj kreaciji oduševila svet (FOTO)

Sloboda Mićalović zablistala je na crvenom tepihu u Veneciji, na premijeri filma "Na mlečnom putu" Emira Kusturice, u kojem se pored nje pojavljuje i holivudska diva Monika Beluči.

Iako je ova filmska legenda bila u Slobodinom društvu, prisutni mediji bili su očarani Mićalovićevom, posebno njenom crnom haljinom sa srebrnim jelekom.

- Dugo smo se borile oko toga kako će haljina izgledati. Na kraju smo ipak došli do zajedničkog rešenja. Jedino nismo imali dilemu oko toga da li će poneti neki srpski motiv. Jelek koji je Boba nosila od čistog je srebra i ručno je rađen za nju - otkriva Verica Rakočević, inače Slobodina tetka.

- Sloboda je nosila specijalno rađen nakit od zlata, bisera i dijamanata, uklopnjen sa jednom mojom torbicom, koja je stara 80 godina. Sve to smo upotpunili "Balensijaga" cipelama - otkriva Verica.

Kreatorka kaže da je nakon Slobodinog pojavljivanja u Veneciji dobila veliki broj poruka od prijatelja i novinara iz Italije.

- Svaka poruka i mejl koji sam dobila započinju rečenicom: "Ti si luda. Ovo je fenomenalno". Plašila sam se da će naši ljudi reagovati negativno, jer smo zemlja seljaka na brdovitom Balkanu, međutim, nisam bila u pravu. Svima se haljina dopala - kaže Verica.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.