ŽESTOKO: Maja Nikolić napljuvala Aleksandru Radović!

Iako se šuškalo da je Nikolićeva samo na zameni u "Pinkovim zvezdama" dok je Dara Bubamara odsutna zbog operacije slepog creva, Maja tvrdi da će ostati u crvenoj stolici do kraja serijala.

Takođe, Maja kaže da Radovićevu nije videla 16 godina i da joj nije jasno čemu animozitet.

- Sramota je da velika zvezda, kako sama sebe naziva, pravi takve ispade i to u najgledanijem šou programu koji se emituje na "Pinku". Takva "profesionalnost" samo govori o njoj koliko je ona zaista profesionalna i pitamo se, da li ona uopšte ispunjava kriterijume da žirira u najgledanijem takmičenju mladih pevača. Izgleda da je gospođa ili gospođica zaboravila odakle je potekla jer je tvrdila je da je rodom iz Novog Sada a sve upućuje na to, pa čak i opis na njenom Fejsbuku, da je ona iz malog mesta Bogatić, nadomak Šapca - poručila je Nikolićeva za "Telegraf.rs" preko svog PR-a i dodala da je Aleksandra u prošlosti bila Majin prateći vokal.

- Pre 16 godina, kada ju je Maja i poslednji put videla, Aleksandra je Maji pevala bek vokale u "Kazanova" bendu i od zarade koju je primala od Maje i to 50 evra na veče je i živela. Bila je zahvalna za svaki euro koji je zaradila. U to vreme bila je u braku sa Majinim bubnjarem Nikolom Džonijem Nikolićem, što je ona posle razvoda porekla. Pa takva žena koja se stidi svoje prošlosti i svog porekla da li ima kredibiliteta da priča loše o velikim imenima kao što su Bora Đorđević, Šaban Šaulić i Maja Nikolić a animozitet nije prikrivala ni prema Zorici Brunclik - rekao je Majin portparol.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.