DRUŠTVENE MREŽE POLUDELE: Bosanka s nemačkim papirima traži momka za druženje!

Mnogi se odlučuju da pređu granicu i da nađu posao, kako bi mogli da prežive. Mada, nisu retki ni oni, koji da bi ostvarili svoj cilj, i zauvek napustili rodnu grudu traže momka, odnosno devojku, za udaju – ženidbu, koji poseduju imaju papire.

Ali ni tu nije kraj. Čak i oni koji su napustili BiH i stekli strane papire, u želji da se skrase, traže srodnu dušu iz zemlje odakle vuku korene. Ko će kome nego svoj svome?

Tako je jedan devojka odlučila da putem fejsbuk stranice „Spotted Sarajevo“ nađe momka koji ima para, kako bi došao da joj pravi društvo u Nemačkoj. Ona je putem društvenih mreža obelodanila da papire ima, radi, ali joj je dosadno.

Tražim dečka da mi pravi društvo u Nemačkoj. Radim, al' mi je dosadno. Papire imam, a onaj ko ima para nek' napravi vizu i dođe. Eto toliko. Pozdrav – napisala je.

Od mnogobrojnih komentara koji su se redali nakon ovog posta, pažnju nam je privukao ovaj: “Ako si finansijski na visokom nivou, ima jedan što planira da dođe do tebe”. Komentar je postavio admin fejsbuk stranice “Spotted Sarajevo”, pa se nadamo da će usamljena devojka uskoro naći momka da joj “ubije dosadu”.

Izvor: blic.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.