POKLANJAMO ULAZNICE: Predstava "Crvena: Samoubistvo nacije" 13. februara u Bitef teatru!

Predstava Crvena: Samoubistvo nacije govori o položaju žena u Srbiji, mizoginiji, nasilju i demografskoj katastrofi. U predstavi igra deset muškaraca koji se zalažu za ženska prava i rodnu ravnopravnost. Pored izvođenja predstave, u saradnji sa Filozofskim fakultetom, odeljenje Andragogija, organizujemo promociju publikacije: Contemporary Issues and Perspectives on Gender Research in Adult Education. Program počinje od 18.00 časova u Bitef teatru, u klubu, a nakon izvođenja biće priređen koktel i imaćete priliku da upoznate autore i autorke publikacije, kao i ekipu predstave Crvena.

Jer predstava "Crvena: Samoubistvonacije" jeste svojevrsni manifest Nevidljivih u društvu. Istovremeno ona doprinosi procesu demistifikacije stvarnosti I napor je da u teatar prodre govor u kome se stvari glasno nazivaju pravim imenom, a ljudi iščupaju iz ravnodušnosti koja često okružuje mnoge zločine nad ženama.''

Ana Isaković, Nedeljnik

U produkciji Reflektor teatra, Crvenu je režirao Vojislav Arsić, a izvedbeni tekst I dramaturgiju potpisujeMilena Bogavac. Među izvođačima su Đorđe Živadinović Grgur, Mladen Sovilj, Zoran Pajić I Zoltan Pletl sa još deset mladih glumaca.

Originalnu muziku potpisuje Bojana Vunturišević, a stručni saradnici i saradnice na projektu su Jelena Bogavac, Aleksandar Bulajić, Nađa Duhaček i Maja Maksimović .

Cena karte je 700 RSD. Srednjoškolci, studenti i penzioneri imaju popust, te je cena za njih 350 RSD. Cena grupnih karata (grupa=više od sedam osoba) je 490 RSD. Članovi Light Club-a ostvaruju popust od 30%.

2 x 2 karte poklanjamo najbržim čitaocima koji svoje podatke pošalju na mejl adresu - jelena.jovicic.cpg@gmail.com

13. februar u 20.00 časova – Bitef teatar!

Vidimo se u pozorištu!

Pogledajte još