STIŽU RODE: Poznati glumac otkrio da Džordž i Amal Kluni čekaju blizance (VIDEO)

Amal Kluni, poznata advokatica i supruga holivudske zvezde Džordža Klunija, u drugom je stanju i nosi blizance. Iako se samo nagađalo da će Kluni postati otac blizanaca, sada je to i zvanično potvrđeno!

Naime, dugogodišnji klunijev prijatelj Met Dejmon potvrdio je ovu vest u četvrtak i prisetio se trenutka kada je to saznao:

- Radio sam s njim na jesen kada me je odvojio s strane i rekao mi. Umalo sam zaplakao, bio sam tako srećan zbog njega - rekao je glumac za Entertainment Tonight Canada.

- Pitao sam ga koliko je već trudna i šokirao se kad mi je rekao samo osam nedelja. Da li si poludeo?! Nemoj nikome drugom da pričaš! Zar ne znaš za pravilo da se kaže tek nakon 12 nedelja? Naravno da nije znao, pa sam mu rekao da umukne. Četiri nedelje kasnije sam pitao da li je sve okej i on je potvrdio - ispričao je Dejmon i istakao da ne sumnja da će Džordž i Amal biti sjajni roditelji.

- Presrećan sam zbog njega. Amal je fantastična. Ubo je premiju na svakom nivou. Ona je izvanredna žena. Biće super. Biće sjajni roditelji. Ta deca su srećna - zaključio je on.

Kluni i Amal su u braku već dve i po godine, a venčali su se u Veneciji 2014. Blizanci će biti prva deca ovom paru.

Izvor: Mondo

Pogledajte još