MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Drama je prošla, lečenje nastavlja kod kuće!

Sa njim su sve vreme bili supruga Dragana, folk pevačica, i njihova deca Marko i Manuela. Oni su se baš potresli i zabrinuli, međutim, nakon celodnevnih pregleda, ustanovljeno je da je Toni pod jakom upalom pluća, pa mu je prepisana terapija i pušten je na kućno lečenje, saznaje “Blic”.

- Iako su svi u prvi mah bili veoma zabrinuti za Tonija, Dragani i deci bilo je bitno da se Toni uz dobru terapiju leči blizu njih, da bude kod kuće. Lekari su to dozvolili, pa je Dragana suprugu mogla da priredi i iznenađenje za Svetog Trifuna, koji su i proslavili u svom domu u Beču - kaže za “Blic” izvor blizak našoj folk pevačici.

- Tačno je to što ste saznali, Toni ima jaku upalu pluća, ali je izašao iz bolnice i sada smo kod kuće. Sve će biti u redu, hvala vam - rekla je ljubazno Dragana Mirković za “Blic”.

A o tome kako su proslavili praznik ljubavi, Dragana kaže:

- Verujte mi, važniji mi je Dan zaljubljenih kao zaljubljenoj ženi nego Dan žena. Toni i ja uvek to proslavimo simpatično i slatko. Obavezno je tu i torta u obliku srca, baloni u obliku srca i, što je najvažnije, čestitke sa romantičnim porukama - rekla nam je Dragana.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.