BOJANA STAMENOV se povukla iz javnosti, a za takvu odluku ima dobar razlog!

Odavno nismo ni čuli ni videli našu evrovizijsku predstavnicu Bojanu Stamenov. Ona nije nestala, samo se povukla na neko vreme, a kako kaže, ima dobre razloge.

Mediji mogu da prate mene kao umetnika, a mogu i da prate to da li sam smršala, da li sam se ugojila, da li imam dečka, nemam dečka, kako sam se obukla… Smatram da nisam jedna od tih estradnih umetnica i likova koji treba da budu praćeni na konto mode i izgleda – rekla je Bojana Stamenov za Bulevar i dodala:

Istina je da sam smršala i istina je da hoću još da smršam. Sad su bili praznici i bila sam na dozvoljenoj pauzi, ali sad kreće proleće, kreće šetnja…

Bojana ima i jednu veliku želju:

Otkad je moja starija sestra rodila sina i podarila mi sestrića, uživam u najdivnijem statusu tetke. Todor ima tri godine, a njegova mama me proziva da je krajnje vreme da joj uzvratim i postanem majka. To je, zapravo, i moja najveća želja, zbog nje sam se i upustila u ovu misiju mršavljenja… Planiram da za godinu i po stignem do dvocifrenog broja kilograma. Pa i ako potraje duže, nije strašno. Kilogrami se nisu stvorili preko noći, pa preko noći neće ni otići – objasnila je šarmantna pevačica.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.