EKSTRA NENA RAZOČARANA IZBOROM: Ne znam ko je Tijana Bogićević, predstavnik Srbije bi trebalo da bude umetnik!

Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, koja je našu zemlju predstavljala na Evrosongu 1992. kaže da ne zna ko je Tijana Bogićević, koja će nas ove godine predstavljati u Kijevu.

- Oprostite mi, ali ne znam o kome je tačno reč, ne pratim poslednjih godina to takmičenje. Moje mišljenje je da ako se naša zastava vijori na nekom međunarodnom takmičenju, treba da izađe iz okvira izbora predstavnika u kancelariji. Treba da se napravi takmičenje - bez dlake na jeziku kaže Eksta Nena, koja nije saglasna sa odlukom RTS-a da se u uskom krugu odluči ko će biti naš predstavnik na prestižnom muzičkom takmičenju.

Ona smatra da treba dati priliku svima koji su zainteresovani da se takmiče i da najbolji ponese titulu našeg predstavnika.

- Ipak, nadam se da će sve biti dobro - kaže pevačica.

Na pitanje zašto Srbija poslednjih godina ne može da se vrati u vrh, Snežana kaže:

- Predstavnik treba da bude umetnik, a ne samo da zna da peva. U tu grupu mogu da svrstam Jelenu Tomašević, Željka Joksimovića, Mariju Šerifović i sebe - iskreno kaže Ekstra Nena, koja je pesmom „Ljubim te pesmama” osvojila 13. mesto na ovom međunarodnom festivalu.

Izvor: Alo!

Pogledajte još