EKSTRA NENA RAZOČARANA IZBOROM: Ne znam ko je Tijana Bogićević, predstavnik Srbije bi trebalo da bude umetnik!

0

NULL

Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, koja je našu zemlju predstavljala na Evrosongu 1992. kaže da ne zna ko je Tijana Bogićević, koja će nas ove godine predstavljati u Kijevu.

Oprostite mi, ali ne znam o kome je tačno reč, ne pratim poslednjih godina to takmičenje. Moje mišljenje je da ako se naša zastava vijori na nekom međunarodnom takmičenju, treba da izađe iz okvira izbora predstavnika u kancelariji. Treba da se napravi takmičenje – bez dlake na jeziku kaže Eksta Nena, koja nije saglasna sa odlukom RTS-a da se u uskom krugu odluči ko će biti naš predstavnik na prestižnom muzičkom takmičenju.

Ona smatra da treba dati priliku svima koji su zainteresovani da se takmiče i da najbolji ponese titulu našeg predstavnika.

Ipak, nadam se da će sve biti dobro – kaže pevačica.

Na pitanje zašto Srbija poslednjih godina ne može da se vrati u vrh, Snežana kaže:

Predstavnik treba da bude umetnik, a ne samo da zna da peva. U tu grupu mogu da svrstam Jelenu Tomašević, Željka Joksimovića, Mariju Šerifović i sebe – iskreno kaže Ekstra Nena, koja je pesmom „Ljubim te pesmama” osvojila 13. mesto na ovom međunarodnom festivalu.

Izvor: Alo!

Foto: Iz Profila Tv Grand - PrintScreen/YouTube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.