EMOTIVNO SAM ISPUNJENA I SREĆNA: Tijana Bogićević iskreno o ljubavnom životu nakon razvoda

Ova godina za pop pevaćicu Tijanu Bogićević je bila u znaku razvoda. Ona je pre nekoliko meseci priznala da se razvela od supruga, Amerikanca Marka Robertsona, nakon sedam godina braka. Ipak, kako kaže ovaj krah nije uticao na to da izgubi veru u ljubav.

- Emotivno sam ispunjena i srećna. Verujem u ljubav i to je jedina stvar u koju treba verovati - rekla je Tijana i otkrila da li se nekada razočarala u ljude.

- Uvek kroz život postoje razna razočarenja. Samo kad smo stariji naučimo da ne očekujemo previše, kako se ne bismo razočarali i suzimo taj krug. Mislim da kod mene trenutno u životu nema ni izdaje ni razočaranja. Ja sam sebi svoj krug suzila. Sebi sam najbolji prijatelj i u sebe verujem oduvek. Moja vera u sebe je profesionalno urodila plodom.

Tijana je tokom braka sa Markom živela u Americi, ali razvod nije nužno i razlog da napusti ovaj deo zemlje.

- I dalje imam život na relaciji Srbija - Amerika i to će uvek biti. Nemam za čim da žalim ni privatno ni poslovno. U životu mi je uvek bilo bitno da mi bude onako kako ja volim - ističe ona.

Tijana će 11. decembra održati koncert u Beogradu.

- Jako sam uzbuđena. Kada sam spremala drugi album još je bila korona i plašila sam se šta će biti kada taj album izađe i da li će uopšte biti publike. Sa ovim koncertima sam shvatila da ima publike i da li svi znaju i stare i nove pesme. To uzbuđenje je više čekanje - rekla je ona koja će imati koncet u MTS dovorani i dodala:

- U publici će biti dosta mojih prijatelja i porodice, svi su oni meni posebni.

Izvor: Blic.rs
Foto: tijanabogicevic_music/Instagram

Pogledajte još