LETELO PERJE! Kaja priznala: Dečko me je tukao, ali i ja sam njega!

0

Pevačica Katarina Kaja Ostojić priznala je da je i ona bila žrtva nasilja od strane partnera, ali da je sve rešila sama, daleko od očiju javnosti.

Kaja je prokomentarisala slučaj Milice Dabović, koju je pretukao dečko Šime Šiklić Simon.

To što se desilo Milici je zaista strašno. Ne opravdavam nijednu vrstu nasilja, a ono što ne možeš rečima da rešiš, znači da ne treba ni da rešavaš. Nisam bila svedok tog njihovog sukoba, pa ne bih da sudim o tome, to je njihova stvar – kaže Kaja vidno šokirana sve većim brojem slučajeva nasilja nad ženama u Srbiji.

Na pitanje da li je nekada doživela takvu vrstu torture od strane partnera kaže:

Jesam, ali kada me je udario, ja sam mu vratila. Nisam od onih žena koje sednu u ćošak i govore: “Tukao me je.” Prosto je, kada dobiješ udarac, ti ga i vratiš! Tada su leteli nokti, letelo je perje… – otkriva pevačica i dodaje da ne želi da govori o tome ko ju je tukao, jer su sada te stvari deo prošlosti.

Na pitanje da li je reč o nekom od bivših muževa, ona se samo osmehnula i rekla:

To ćemo ostaviti…

Inače, Kaja je stigla u Beograd kako bi promovisala novu pesmu “Ljubav preko interneta”. Atraktivna muzička zvezda retko posećuje Srbiju, osim kada ima poslovne obaveze, jer, kako je više puta isticala, njenom suprugu Džunioru Džeku ne prija kada je daleko od kuće. Ipak, Kaja otkriva da je di-džej spustio loptu, te da ga je prevaspitala. Ona je nedavno otkrila kako Džunior često proverava njene društvene mreže, i to kada je poslednji put bila onlajn na aplikacijama, i to sve dok je u Srbiji. Međutim, čini se da je poverenje došlo vremenom, pa sada njen suprug manje proverava svoju ženu.

Malo se navikao. Adaptirao se. Imali smo on i ja zaista nekoliko nezgodnih situacija i nakon toga sam ga po srpski vaspitala.

S obzirom na to da nam je već ispričala kako je sa bivšim partnerom stvari rešavala pesnicama, našalili smo se i pitali je da li je možda taj trend nastavila i sa Džuniorom, pa ga je tako prevaspitala. Ona se nasmejala i rekla:

Nisam, nisam. Ja sam slabiji pol.

Izvor: Alo!

Foto: kaya_ostojic/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.