Predavanje za roditelje: Tajne efikasne komunikacije sa decom

Svakom roditelju sigurno se više puta desilo da ga dete ne posluša i ne uradi to što mu se kaže. Tada najčešće pomisle ili da je dete bezobrazno ili da su oni negde pogrešili u vaspitanju. Međutim, postoji mnogo razloga zašto deca ne poslušaju odrasle iz prvog puta, a to sigurno nije zato što su nevaljala. Komunikacija je, pre svega, dvosmeran proces. Istraživanja pokazuju da 55% komunikacije čini govor tela, 38% kako to kažemo a samo 7% je ono šta kažemo. Za efikasnu komunikaciju je, dakle, mnogo važniji NAČIN kako se detetu obratimo nego ŠTA kažemo.

Predavanje "Tajne efikasne komunikacije sa decom" namenjeno je pre svega roditeljima, kao i svima koji rade sa decom i žele da izbegnu najčešće nesporazume u razgovorima sa najmlađim, unaprede komunikacione veštine, bolje sarađuju i razumeju se sa njima.

Na ovom predavanju učesnici će saznati koji su najčešći razlozi zbog kojih komunikacija sa detetom nije efikasna i dobiti alate kojima će moći da unaprede razgovore i odnos sa detetom. Važan deo predavanja odnosi se i na najveću zabludu u roditeljstvu, a to je da mama i tata moraju biti strogi u vaspitanju da bi ih dete slušalo.

Predavanje se održava 28.marta u 17h u Lovćenskoj 3
Više informacija na www.aleksicdragana.com.
Prijava je obavezna na 069 11 92 851

Pogledajte još