PLAŠI SE POROĐAJA: Ana Nikolić ide na carski rez uz epidural!

0

Ana Nikolić odlučila je da ćerku, koju će krajem septembra dobiti sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom, rodi carskim rezom uz epiduralnu anesteziju.

Pevačica želi da bude svesna ovog čina, pa se u dogovoru s lekarom odlučila za metodu koja je sve rasprostranjenija u poslednje vreme. Biće izvršen carski rez, a Ana će sve vreme biti budna.

Ana se baš plaši porođaja. Kad god ode na kontrolu, ona sa svojim ginekologom razgovara o tome kako bi najbolje bilo da beba dođe na svet. Na početku trudnoće želela je da se porodi prirodnim putem, ali na nedavnoj kontroli u dogovoru s lekarom odlučila je da to, ipak, bude carski rez. Doktor ju je saslušao i predložio carski rez uz epidural, metod koji je poslednjih godina sve popularniji – priča izvor.

On kaže da pevačicu u toj nameri podržava suprug Rasta.

Njemu je najvažnije da Ana i beba budu dobro i da porođaj prođe u najboljem redu. Reper sa svojom suprugom redovno odlazi na preglede i njemu je u redu da beba dođe na svet carskim rezom pomoću epiduralne anestezije. Još se nisu dogovorili da li će i on prisustvovati tom činu, ali mu je drago što će Ana sve vreme biti svesna – završava sagovornik.

Podsetimo, Anu i Rastu zbližila je poslovna saradnja na pevačicinom poslednjem albumu “Labilna” koja je rezultirala vezom, a onda i brakom. Venčali su se krajem jula 2016. godine u opštini na Voždovcu u prisustvu kumova.

Izvor: Kurir

Foto: ananikolicofficial/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.