Gala prijem povodom početka projekta "LEADER Srbija 2017"

CANSEE kanadsko – srpsko poslovno udruženje drugi put zaredom ove godine organizuje edukaciju za preduzetnike LEADER projekat Srbija 2017 u saradnji sa kanadskom poslovnom školom Ričard Ajvi, u periodu od 8. do 19. maja u prostorijama Privredne komore Beograda.

Kanadski "LEADER Projekat" je međunarodni edukativni program, koji se realizuje u osam zemalja širom sveta počev od 1991. godine." LEADER Projekat" je koncipiran u vidu radionica u stilu MBA programa, posebno pripremljenih u odnosu na profil polaznika, sa ciljem da ih osposobi da uspešno razviju svoje poslovne ideje.

U "LEADER Projektu" Srbija 2017 učestvovaće ukupno 40 polaznika. Konkurs je otvoren za sve, a prvenstvo imaju mladi preduzetnici iz Srbije, pod uslovom da su pokrenuli sopstveno preduzeće ili su direktori ili menadžeri u startap kompaniji. Učesnici će biti odabrani iz različitih industrijskih oblasti, u skladu sa principima rodne ravnopravnosti.

Imajući u vidu da će polaznici biti, u najvećem delu, predstavnici relativno skoro osnovanih kompanija, fokus ovog desetodnevnog intenzivnog kursa biće sticanje potrebnih veština i znanja značajnih za njihov budući razvoj. Tokom održavanja kursa polaznici će, kako samostalno tako i u grupama, kreirati i predstaviti sopstvene biznis planove.

- Ovo je druga godina zaredom kako CANSEE organizuje "LEADER projekat", jedinstveni kanadski edukativni program u Srbiji. Prošlogodišnji utisci su bili više nego pozitivni, stoga ove godine imamo još veći broj instruktora i polaznika. Tokom deset dana će najbolje svetske prakse biti podeljene sa polaznicima LEADER projekta, a sve uz pomoć pet kanadskih instruktora Ričard Ajvi škole - istakla je Mirjana Dončić Beaton, izvršna direktorka CANSEE kanadsko - srpskog poslovnog udruženja.

/

Pogledajte još