KAKO DO JEFTINIJE STRUJE? Tri najbitnije stvari koje bi trebalo da znate

Šta se dogodilo?

Bitan pomak se dogodio 2013. godine kada je, liberalizacijom tržišta, potrošačima otvorena mogućnost izbora snabdevača električnom energijom. To u praksi znači da, kao što možemo birati gde ćemo natočiti gorivo, kod kog pekara ćemo kupiti hleb i pecivo, imamo pravo da izaberemo svog snabdevača strujom. Naravno, snabdevača strujom ima mnogo manje nego dobavljača nekih drugih roba, jer da biste bili snabdevač i da biste se bavili tim poslom morate imati licencu, infrastrukturu, znanje i iskustvo. Energia je sve to objedinila i, na taj način, izrasla u najvećeg privatnog snabdevača električnom energijom u Srbiji.

Koje su mogućnosti?

Mogućnost svakog potrošača se krije u tome da može odabrati najpovoljnijeg snabdevača i time dugoročno obezbediti bolje planiranje izdataka za električnu energiju. Kod snabdevača kao što je Energia nema iznenađenja, plaćateonoliko koliko ste potrošili, garantuje se kontinuitet i transparentan obračun. Takođe, dostupni smo klijentima za pitanja, komentare i savete, odgovaramo na pozive klijenata, organizujemo sastanke i zajedno prolazimo kroz mogućnosti ponude.

Kako teče proces?

Proces je vrlo jednostavan, nakon prihvatanja ponude kreće proces promene snabdevača, koji vodi Energia uz redovno informisanje o statusu promene. Nakon što se proces sprovede, Energia postaje snabdevač. Sve faze postupka opisane su na našoj web stranici www.e-nergia.rs, a besplatnim pozivom na broj 0800 787852, naši savetnici u svakom trenutku mogu odgovoriti na sva pitanja potrošača.

Važno je napomenuti da potrošač, tokom ovog procesa, sve vreme ima kontinuiranu isporuku električnom energijom i u tom smislu ne trpi nikakve posledice. Promene su vidljive sa prvim računom i odnosom koji uspostavlja sa Energiom.

To je ta nova energija u gradu!

Pogledajte još