GLAVNA TEORIJA O UBISTVU PADA U VODU: Zoran Marjanović došao do novih saznanja o ubici supruge Jelene

Foto: Facebook

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice iz Borče, došao je do saznanja koja bi mogla konačno da dovedu do ubice njegove supruge.

U moru priča koje se pominju oko ubice moje Jelene do nas je došla i jedna koja nam je zaparala uši – Jelenu je ubio čovek iz Borče kojeg je poznavala – kaže za Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović (33).

Kako kaže, sa mnogih strana poslednjih godinu dana stizale su do njega i njegove porodice razne teorije, međutim, ova poslednja najviše ih je potresla. I to zato što je, kako kaže, po mnogo čemu logična.

Jelenu je ubio poznanik, čovek iz Borče, koji dobro poznaje teren.

Prema tim informacijama, on i Jelena su se dobro poznavali. Međutim, niko od nas njega nije poznavao, niti je čuo za njega – priča Zoran dodajući da još ne zna njegovo ime, niti zbog čega bi ubio Jelenu.

On sluti da bi policija svakog časa mogla da otkrije pravog ubicu.

Da znam kako se zove i ko je on, ja bih bio najsrećniji čovek na svetu. Ova agonija bila bi završena. Verujem da je samo pitanje trenutka kada će policija izaći sa njegovim imenom i reći da je uhapšen – naglašava Marjanović.

Ovim je Zoran demantovao spekulacije da je njegovu suprugu ubio kamiondžija iz Nemačke, odnosno Austrije.

Od kada sam prvi put čuo da je Jelenu ubio kamiondžija, to mi je zvučalo nelogično. Baš će Nemac da dođe na nasip u Crvenku i da ubije moju ženu. Crvenku i Borčanci slabo poznaju, a baš će je on znati – ističe Zoran.

Tome u prilog ide i to što rezultati upoređivanja DNK profila nađenog na mestu ubistva pevačice Jelene Krsmanović (33) sa biološkim tragovima ubice devojaka u Nemačkoj, odnosnoj Austriji, još nisu dostavljeni našoj policiji.

Podsećanja radi, Jelena Krsmanović ubijena je 2. aprila 2016. godine kada je otišla na trčanje sa suprugom Zoranom i ćerkicom Janom (6) na nasip u borčanskom naselju Crvenka. Ona se tada odvojila od njih i nekoliko minuta kasnije nestala bez traga. Njeno telo pronađeno je sutradan, u kanalu nedaleko od nasipa, ali i mesta gde ju je suprug poslednji put video. Od tada ispitani su skoro svi meštani Borče i Crvenke, kao i članovi njene porodice, međutim, zvaničnih informacija o pevačicinom ubici nema sad već više od godinu dana.

Kamiondžija nije kriv?

Sve izvesnije je da zločin u Borči 2. aprila prošle godine nije povezan sa ubistvima devojaka – Karolin G. (27) u blizini nemačkog grada Endingena, odnosno francuske studentkinje Lusil K. (20) kod austrijskog Kufštajna, koje je, prema saznanjima nemačkih i austrijskih istražitelja, usmrtio kamiondžija.

Sumnju u to da iza sva tri ubistva stoji isti zločinac unelo je to što su sve tri mlade žene usmrćene dok su džogirale blizu vode – kraj reke, jezera, nasipa. Sve tri su usmrćene s nekoliko udaraca po glavi, i u svim slučajevima se sumnja da je reč o gvozdenoj šipci.

Lobanje su im bile smrskane, a lica unakažena. Oružje kojim je usmrćena pevačica nije nađeno.

Devojke u Nemačkoj i Austriji silovane su pre nego što su usmrćene, dok se ubica nije seksualno iživljavao nad Jelenom Krsmanović.

Pored tog, više nego značajnog neslaganja sa zločinima u Nemačkoj i Austriji, činjenica je i da je pevačica ubijena daleko od parkinga za kamione, pored kojih su usmrćene Karolin G. i Lusil K.

Ni dani kada su nasmrt pretučene devojke u Austriji i Nemačkoj ne poklapaju se sa danom kada je ubijena pevačica u Borči. Naime, devojke su ubijene u nedelju, a Jelena Krsmanović u subotu.

Izvor: Blic

Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.