PREPORUKA ZA DANAS: Diana Morić - recept, koncert, knjiga, serija, film

Ova Novosađanka zanosnog tela već izvesno vreme izaziva ogromnu pažnju javnosti, a njen Instagram nalog gde redovno objavljuje savete, vežbe i recepte pomoću kojih svi oni koji se ugledaju na nju mogu doći do željenih rezultata i zavidnog izgleda, prati gotovo 300 hiljada ljudi. Za sebe kaže da je pravo dete sa sela, ples joj je ostao neostvarena želja, najprivlačnije se oseća u haljinama, a muškarci je se, kako kroz smeh ističe, često plaše. Koji film, seriju, knjigu, koncert i recept preporučuje ova snažna i vesela dama pročitajte u redovima koji slede.

RECEPT

Što se tiče recepata tu sam stručnjak i svoje recepte postavljam svakodnevno na svoje Instagram profile @diannafitness i @diannafitnessfood. Sva ta jela spadaju u zdravu ishranu i ljudi mogu mnogo toga da nauče! Volim zdravoj ishrani da dodam poseban šmek, jer svi misle da ako je nešto zdravo automatski je i bezukusno. Baš naprotiv, preukusno je, probajte i uverite se i sami!

Foto: Promo

KONCERT

Moj omiljeni koncert je definitivno nastup "Bijelog Dugmeta“ koji je održan na Hipodromu. zaista sam uživala i volela bih da se to ponovi! Podseti me na moje tinejdžerske dane koji su bili predivni jer smo se više družili, izlazili, bili bezbrižni. Vrati me uvek u neka lepša vremena.

Foto: Promo

KNJIGA

Omiljena knjiga mi je "Mi deca sa stanice Zoo". Preporučujem svima da je pročitaju, na mene je ostavila snažan utisak! Pogotovo deci u pubertetu kada se nažalost svašta proba. Odlična knjiga o narkomaniji koja će im dati realnu sliku svega toga.

www.delfi.rs

Foto: Promo

SERIJA

Moja omiljena serija je "Sex and the city". Iznova i iznova gledam sve epizode koje sam odgledala milion puta i nikada mi ne dosadi. U toj seriji mislim da se sve žene pronalaze!

www.hbo.com

Foto: Promo

FILM

Što se filma tiče, iako sam odgledala na hiljade ja ću izdvojiti "Notebook", "Tres metros sobre el cielo", "The best of me"... samo su neki od mojih omiljenih fimova, uglavnom ljubavni uz koje se uvek isplačem!

www.imdb.com

Autor: Marija Milošević

Pogledajte još