KAKO ĆEŠ TI TO DA PEVAŠ: Otac Jelene Tomašević bio uveren da ona ne treba da snimi numeru "Bijelog dugmeta"

Pevačica Jelena Tomašević rekla je danas na televiziji K1 da će do kraja godine objaviti novi album i da joj je epidemija virusa korona donela nešto novo u životu:

- Imam želju da pevam samo vesele pesme! - kazala je Jelena s osmehom na licu u emisiji "Kec na jedanaest".

- Takva je i moja nova pesma "Sve ispočetka", jer nakon korone mnogo toga i počinjemo ispočetka. Naravno, imam i divnih balada koje ćete čuti do kraja godine - najavila je poznata pevačica.

Voditelji Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević nisu propustili priliku ni da je pitaju ponešto o privatnom životu, pa se Jelena pohvalila i uspesima svog supruga Ivana Bosiljčića koji ima veoma uspešnu karijeru u Rusiji.

- Uskoro u Rusiji izlazi serija "Kazanova" u kojoj igra glavnu ulogu i to je serija na zaista svetskom nivou. Trenutno je u Dagestanu gde snima veliki film o ratu u Siriji. Ljudi misle da smo mnogo razdvojeni, ali nije tako. Živimo sa ćerkom u Beogradu, a on kada mora zbog posla odlazi u Rusiju gde ga često i posećujemo - rekla je Jelena na K1.

- Nina ima devet i po godina i ide u treći razred niže muzičke škole. Svira klavir. Divno i peva, ali ne voli da peva u javnosti. Još uvek. Ja je ne forsiram i želimo da sama odabere čime želi da se bavi. Za glumu još uvek nije pokazala interesovanje, ali videćemo - kazala je uvek nasmejana Jelena.

Sa voditeljima je podelila i anegdotu koju je imala sa ocem kada mu je kazala da su je za projekat "Zvezde pevaju zvezde" pozvali da otpeva pesmu "Bitanga i princeza".

- Rekao mi je: 'Kako ćeš ti to da pevaš?' On je inače jedan od najvećih fanova 'Bijelog dugmeta'. Ali, kada je čuo kako zvuči, veoma mu se dopalo. Mislim da ne postoji pesma koja ne može da se otpeva na svoj način. Prija mi što u raznim muzičkim takmičenjima pevaju baš moje pesme, ali moj savet je da ne bi trebalo da me imitiraju već da uvek pevaju na svoj način - rekla je poznata pevačica.

Autor: Nadlanu.com
Foto: K1/Promo

Pogledajte još