AKO JE DO MENE, ŠTO MI SE NE JAVLJAŠ? Marija Kilibarda pati u kafani!

Ona već mesecima niti demantuje, niti potvrđuje tu priču, dok prezime Radmanović još nosi, ali je burmu skinula.

Kilibarda, kako će je mnogi još dugo pamtiti, po devojčakom prezimenu, preksinoć se našla u kafani bez supruga i čitave noći je poručivala pesme.

- Vanja je pevala na rođendanu dobre Marijine prijateljice, a voditeljka je čitavo veče naručivala pesme i kao pravi meraklija uživala. Kili je na rođendan stigla nešto kasnije i sama, bila je potpuno opuštena, bez šminke i nekog sređivanja. Iako su ostale devojke bile doterane, ona je u beloj sportskoj majici ušla i zapalila masu svojom energijom. Niko je nije pitao za pisanje medija, da li zato što znaju istinu, ili im je bilo neprijatno, ne znam, u svakom slučaju, njen brak nije bio tema ženskih priča - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje.

- Marija je čitavo veče bila emotivna, barem kada je reč o pesmama koje je naručivala, a onda kada je Vanja zapevala "Ako je do mene" od pokojnog Darka Radovanovića i Ivane Selakov, skoro da je zaplakala.

Ovaj video-snimak u kojem Mijatovićeva kaže: "Specijalno za moju Maru", nakon čega peva stihove: "Ako je do mene, što mi se ne javljaš, što mi se ne vraćaš", voditeljka je okačila na svoj Instagram. Na tom snimku se čuje i momenat kada Marija naručuje "Kad zamirišu jorgovani", pesmu koja takođe govori o nesrećnoj ljubavi. Međutim, kako je Marija to okačila iste večeri dok je još nazdravljala, sutradan kada se probudila odlučila je da ove snimke ukloni.

S obzirom na to da jedan deo ove pesme kaže: "Kako ćešti bez mene, kako ću ja bez tebe kad dođu teški dani", mnogi njeni pratioci su ovo protumačili kao stihove posvećene Vladimiru.

- Marija je čitavo veče pevala zajedno sa Vanjom i nazdravljala vinom. Svi su se dobro proveli i do kasno u noć su đuskali uz pesme koje su poručivale za svoju dušu - dodaje izvor.

Kako se već pisalo, Marija je navodno napustila njegovu porodičnu kuću u Starim Banovcima i vratila se u svoj stan. Kao razlog njihovog bračnog kraha spominju se njihovi potpuno različiti karakteri.

Izvor: Alo!
Foto: kilimara/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.