NEXT STAR TOP MODEL SRBIJE 2017: U hotelu Metropol Palas održano finale modnog takmičenja

Anja Paunović, Katarina Popović i Šejla Ibrović

Žiri sastavljen od iskusnih ličnosti iz sveta mode izabrao je pobednicu takmičenja NEXT STAR TOP MODEL SRBIJE 2017 i prve dve pratilje.

Katarina Popović - pobednica takmičenja Next Star Model 2017

Pobednica NEXT STAR TOP MODEL SRBIJE 2017 je Katarina Popović, dvadesetdvogodišnja IT studenkinja iz Beograda koja je osvojila dvogodišnji ugovor sa Modnim studijom Click, intervju za modni magazin, kao i modno fotografisanje Miše Obradovića.

Anja Paunović - prva pratilja

Prva pratilja je Anja Paunović, dvadesetogodišnja stomatološka sestra iz Novog Sada koja je osvojila jednogodišnji ugovor sa Modnim studijom Click i fotografisanje Miše Obradovića.

Šejla Ibrović - druga pratilja

Druga pratilja je Šejla Ibrović dvadesetdvogodišnjakinja i rentgen tehničar iz Nove Varoši koja je kao nagradu dobila Profesionalno izrađen modni Book od strane istaknutog srpskog fotografa Miše Obradovića.

Snežana Dakić

Konačnu odluku doneli su Snežena Dakić, glavna i odgovorna urednica Ženska TV, Nenad Radujević, direktor modnog studija CLICK, Miša Obardović, modni fotograf i predstavnici Anastasia Lady vodećeg internacionalnog servisa za upoznavanje kao glavnog sponzora ovog događaja.

Sve fanalistkinje dobile su poklone kozmetičkog brenda Golden Rose. Tokom večeri finalistkinje su nosile modele poznatih srpskih modnih kreatora Tijane Žunić i Predraga Đuknića kao i kolekcije modnih brendova Tiffany i Avangardia Shoes.

Modno takmičenje za Next Star Top Model Srbije održavalo se od 12. juna do 14 jula. Sve devojke koje su ušle u drugi krug takmičenja dobile su besplatno šminkanje i fotografisanje.

Katarina Popović - pobednica takmičenja


O sponzoru takmičenja:

AnastasiaLady je istaknuta komunikacijska platforma koja omogućava besplatnu komunikaciju sa novim prijateljima iz celog sveta. Od 1993. godine spojili su milione članova u potrazi za razgovorom, prijateljstvom, pa čak i ljubavlju. AnastasiaLady je potpuno besplatan servis koji omogućava kulturološku razmenu sa druželjubivim članovima širom sveta. Pored toga, savršeno je mesto i za vežbanje engleskog i učenje drugih jezika od članova iz drugih zemalja.

Partneri takmičenja:
Modni Studio Click, Color Media Communications, Avangardia Shoes, Tiffany, Golden Rose, modni kretori Tijana Žunić i Predrag Đuknić.

Foto: Promo

Pogledajte još