LUKAS MOLI ZA OPROŠTAJ: Briga ga za Branislavu, želi samo Sonju!

Foto: sonjavu/Instagram
0

Aca Lukas rešio je da učini sve da bi ponovo bio sa Sonjom Vuksanović, dok izjave bivše devojke Branislave Pašajlije u medijima uopšte ne komentariše.

Usled brojnih neprijatnosti koje je doživeo proteklih meseci nakon razvoda od Sonje, veze sa zakonski udatom Branislavom Pašajlijom, iseljenja Sonje i Viktorije iz zajedničkog stana na Vračaru, otvorenog pisma neprijatnog sadržaja upućenog Sonjinom bivšem mužu Željku Šašiću, Aca Lukas rešio je da se vrati mirnom porodičnom životu.

Naime, pevač je stavio tačku na vezu sa Branislavom, a odlučio je da obnovi romansu sa Sonjom. Prvi susret desio se u restoranu u Beogradu gde su razgovarali o svemu i odlučili da zarad ćerke Viktorije svojoj ljubavi pruže još jednu šansu. Međutim, Sonja je bila veoma skeptična, najpre zbog svega što se dogodilo zbog njenog poznanstva sa Markom Jarićem, te je odlučila da ne želi da brza.

Aca ništa ne želi da prepusti slučaju, te je svojoj još uvek zakonitoj supruzi i ćerki Viktoriji uplatio letovanje u luksuznom letovalištu Porto Montenegro u Crnoj Gori. On je već imao nastup u popularnoj budvanskoj diskoteci, a ima još nekoliko unapred zakazanih i rasprodatih nastupa. Želi da Sonja sve vreme bude blizu njega – kaže izvor blizak Aci.

Naime, Aca je nedavno sedeo na ručku sa prijateljima u Crnoj Gori i tamo im je saopštio da više ni dan ne želi da čeka.

Acu više nije briga za Branislavu. Rekao im je da ga ona uopšte ne interesuje i da želi da spase brak sa Sonjom. Nedostaje mu, kao i svi zajednički trenuci. Biće im teško u početku najpre zbog pritiska koji trenutno trpe, ali i zbog svih svađa koje su postojale. Međutim, oboje će se potruditi da opet uspostave dobru komunikaciju kako bi potom obnovili emocije. Nisu sigurni da li će im uspeti, ali su radi da probaju – kaže dalje izvor.

S druge strane, Branislava Pašajlija je za srpske medije izjavila da je Lukas bio greška u njenom životu i da ne može da veruje da je ostavila divnog čoveka zbog njega. Ona je dodala da ne zna da li će se pomiriti da suprugom Željkom, ali se sprema za put u Crnu Goru, gde će se videti i sa njim.

Acu ne interesuje šta ona priča u medijima niti to komentariše. Usredsredio se na uspostavljanje dobrog odnosa sa Sonjom – zaključuje izvor.

Očigledno je da je sapunica “Lukasito” obeležila ovo leto, a koliko će još epizoda do kraja biti, sve zavisi od glavnih likova. Nastaviće se…

Izvor: Blic
Foto: sonjavu/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.