ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Džajinoj ćerki biznismen ukrao srce!

Dragana, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, godinu dana je bila u vezi sa Aleksom Davaijem i par je nedavno raskinuo zbog poslovnih obaveza koje oboje imaju, ali postoji mogućnost da se pomire. Javnosti nikada dosad nije predstavila dečka. Čak i kada se spekulisalo da je u vezi, Dragana je mudro ćutala. I ovog puta, svog dragog je upoznala samo sa najbližim prijateljima.

Dragana je Aleksa upoznala u Monaku gde oboje godinama žive. On je stranac, ali budući da Džajićeva živi u inostranstvu, tečno govori nekoliko svetskih jezika, odmah su shvatili da su na istoj talasnoj dužini. Aleks je bio upoznat sa Draganinim radom i ranije, što im je dalo teme za razgovor – kaže izvor upoznat sa situacijom.

Dragana je pristala da izađe na večeru sa mladim biznismenom i ubrzo je shvatila da prema Aleksu oseća nešto više od prijateljstva, ali nije želela da se upušta u vezu dok ne bude sigurna da je on pravi. Međutim, on ju je uverio da će učiniti sve da je osvoji, što je njoj posebno prijalo.

Dragana nije osoba koja se lako upušta u veze. Svesna je da je pod pritiskom medija i javnosti i ne želi da pravi loše izbore. Upravo zbog toga se sa Aleksom viđala samo u Monaku, a u Beograd nisu dolazili. Dragana je Aleksa upoznala i sa svojim drugaricama koje su bile oduševljene. Njih dvoje su bili godinu dana u vezi, ali su nedavno raskinuli. Njihovi putevi su se razišli zbog poslovnih obaveza. Dragana je trenutno u Boegradu, a on putuje po svetu, pa nisu mogli da se usklade. Emocije su i dalje prisutne kod oboje, pa postoji velika mogućnost da se pomire. Šta će se dalje tu dešavati, videćemo – završava priču izvor.

Aleks Davai je biznismen koji godinama uspešno posluje, voli luksuzni način života, ali i te kako ume da se raduje sitnicama kao što su zalasci sunca, ili večere pored mora.

Izvor: Alo!
Foto: draganadzajic/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.