ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Džajinoj ćerki biznismen ukrao srce!

Dragana, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, godinu dana je bila u vezi sa Aleksom Davaijem i par je nedavno raskinuo zbog poslovnih obaveza koje oboje imaju, ali postoji mogućnost da se pomire. Javnosti nikada dosad nije predstavila dečka. Čak i kada se spekulisalo da je u vezi, Dragana je mudro ćutala. I ovog puta, svog dragog je upoznala samo sa najbližim prijateljima.

- Dragana je Aleksa upoznala u Monaku gde oboje godinama žive. On je stranac, ali budući da Džajićeva živi u inostranstvu, tečno govori nekoliko svetskih jezika, odmah su shvatili da su na istoj talasnoj dužini. Aleks je bio upoznat sa Draganinim radom i ranije, što im je dalo teme za razgovor - kaže izvor upoznat sa situacijom.

Dragana je pristala da izađe na večeru sa mladim biznismenom i ubrzo je shvatila da prema Aleksu oseća nešto više od prijateljstva, ali nije želela da se upušta u vezu dok ne bude sigurna da je on pravi. Međutim, on ju je uverio da će učiniti sve da je osvoji, što je njoj posebno prijalo.

- Dragana nije osoba koja se lako upušta u veze. Svesna je da je pod pritiskom medija i javnosti i ne želi da pravi loše izbore. Upravo zbog toga se sa Aleksom viđala samo u Monaku, a u Beograd nisu dolazili. Dragana je Aleksa upoznala i sa svojim drugaricama koje su bile oduševljene. Njih dvoje su bili godinu dana u vezi, ali su nedavno raskinuli. Njihovi putevi su se razišli zbog poslovnih obaveza. Dragana je trenutno u Boegradu, a on putuje po svetu, pa nisu mogli da se usklade. Emocije su i dalje prisutne kod oboje, pa postoji velika mogućnost da se pomire. Šta će se dalje tu dešavati, videćemo - završava priču izvor.

Aleks Davai je biznismen koji godinama uspešno posluje, voli luksuzni način života, ali i te kako ume da se raduje sitnicama kao što su zalasci sunca, ili večere pored mora.

Izvor: Alo!
Foto: draganadzajic/Instagram

Pogledajte još